< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: A magyar párrendszer parazitái…Figyelem! Szélhámos, csaló! De vajon ki is ő valójában?

| Mobile | RSS

A magyar párrendszer parazitái…Figyelem! Szélhámos, csaló! De vajon ki is ő valójában?

Ő egy kamupárt “elnöke”.

KÖZÉLETKözzétéve 2020 Már 11.

Hogy mi a bűne ennek az embernek?

Először is:

Olyan pártot (KAMU-PÁRTOT) üzemeltet amely megtéveszti a választókat. Magát Elégedetlenek Pártjának nevezi, de nagyon is elégedett, hiszen sok költségvetési milliót tud a mi adónkból bekasszírozni választások alkalmával.

Továbbá:  a valódi ellenzéki gondolkodású embereket  megtévesztve a valódi ellenzéktől így szavazatokat eléve a Fideszt juttatja kedvező helyzetbe.

Nézzétek meg ezt az arcot! Megtaláljátok itt a facebook-on is.

https://www.facebook.com/toth.istvan66

A dolog érdekessége, hogy saját állítása szerint nem is ő kezeli a saját profilját, hanem a jelenlegi főnökének az “Elégedetlenek Pártjából” átadta a személyes profilját.

(Itt egy kérdés az olvasó felé! Te átadnád a személyes profilodat, belső, személyes dolgodat olyan valakinek aki egyértelműen csaló és a mi pénzünket nyúlja le trükközve? ) Ez a Tóth István megteszi (ha igaz amit mond). de miért is?

Találgassunk!

Meg van zsarolva?

Vagy bűnrészes?…és megéri neki?

Mindenesetre az OLKT most indít egy cikksorozatot melyben leleplezi a szélhámos, csaló, magát ellenzékinek valló, de a Fideszt segítő KAMUPÁRT ügyeit. Teszi ezt azért, hogy-prezentálja azt, hogy miféle praktikákkal lehet kicsalni adófizetői, vagyis köz-pénzeket és elcsalni egy választást, hatalomra juttatni a Fideszt.

Egy kis adalék.

Felkérem Hadházy Ákost, akivel kapcsolatban vagyunk, hogy nézzen kicsit utána ennek a magát ELÉGEDETLENEK PÁRTJÁNAK nevező tolvaj és szélhámos bandának. Bizonyára meg is teszi.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 58 megnézve, 1 alkalommal mai nap |