< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet, Kultúra / Blog article: ATV-s nagyágyút igazol a Szeged TV

| Mobile | RSS

ATV-s nagyágyút igazol a Szeged TV

HírKlikk
2020. március 11. 06:43

Az ATV korábbi szerkesztő-műsorvezetője, Balogh Judit Kozó Attilát váltja, aki Hódmezővásárhelyen az ottani televízió vezetésre kapott fölkérést – írja a Szeged.hu.

Balogh Judit dolgozott a Start című reggeli műsorban, A nap hírében és a Fórum című politikai műsorokban az ATV-n, valamint vezette a csatorna híradóját is. Öt éven át dolgozott a televíziónak.

Korábban az RTL Híradó riportere volt, munkatársa volt a Magyar Televízió Híradójának tíz éven át. 2012-ben az elhíresült Lomnici Zoltán-féle kitakarásos botrány után – a Legfelsőbb Bíróság elnökét egész egyszerűen kiretusálták a háttérből Tőkés László nyilatkozata alatt –, amikor szolidaritást vállalt kollégájával, áthelyezték a kisebbségi és nemzetiségi műsorok főszerkesztőségébe – emlékeztet a szegedi hírportál.

Kozó Attilát 2014 novemberében nevezték ki a Szeged Televízió élére. Vezetése alatt a televíziói műsorai számos alkalommal rangos elismerést kaptak a Helyi Televíziók Országos Egyesületétől. Kozó Hódmezővásárhelyen, az ottani televíziónál dolgozik tovább, főszerkesztőként.

Forrás: szeged.hu

Leave a Reply 263 megnézve, 1 alkalommal mai nap |