< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Legnagyobb turisztikai látványosságaival mutatkozik be Csongrád megye az Utazás kiállításon

| Mobile | RSS

Legnagyobb turisztikai látványosságaival mutatkozik be Csongrád megye az Utazás kiállításon

 2020. FEBRUÁR 27.

Erősen kezdett az első napon a Csongrád megyei stand az utazás kiállításon: Gémes László megyei elnök mellett ott volt a magyar turizmus 50 legmeghatározóbb szereplője közé választott Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, a tavalyi Év regionális fürdője cím birtokosa, a makói Hagymatikum Gyógyfürdő igazgatója Gergely Gábor, és az idén 50 éves Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. Csongrád megyét hat település: Szeged, Makó, Mórahalom, Ópusztaszer, Szentes és Csongrád képviseli a rangos szakmai eseményen, a HUNGEXPO 312/C jelű standjánál.

Képgaléria megtekintése

– A turizmus fejlesztésére kitörési pontként tekintünk. Országosan egyre jobban teljesít ez az ágazat, de bőven van benne kiaknázatlan tartalék. Ugyanezt lehet elmondani a megyére is. A megyei önkormányzat célja, hogy megkeressük az itt rejlő tartalékokat, közös erőforrássá fűzzük mindezt és megyeimázst építsünk, ami a turizmus minden szereplője számára egyformán hasznos lehet – hangsúlyozta Gémes László a rendezvényen.

A megyei közgyűlés elnöke a szaksajtó képviselőinek is bemutatta azt a turisztikai rendezvénynaptárt, melyben a megye 50 eseménye szerepel. Hozzátette: sok éves lemaradást orvosol a megye azzal, hogy önálló standon mutatkozik be az Utazás 2020 kiállításon, február 27. és március 1. között.

fecsego.eu/Csongrád megyei Önkormányzat

Leave a Reply 191 megnézve, 1 alkalommal mai nap |