< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Leállnak az RTL Klub és a Tv2 műsorai!

| Mobile | RSS

Leállnak az RTL Klub és a Tv2 műsorai!

Írta Oros Bence -2020-03-18    

Forrás: Facebook / Tények

A koronavírus okozta járvány néhány nap alatt átalakította az emberek életét. Azok közül, akik felelősen viselkedve otthon maradtak, sokan vélekedtek úgy, hogy sebaj, mostantól legfeljebb többet néznek majd tévét. A helyzet azonban mostanra annyira eldurvult, hogy

AZ RTL KLUB ÉS A TV2 IS DURVA INTÉZKEDÉSEKET JELENTETT BE A MŰSORAIVAL KAPCSOLATBAN.

Az RTL Klub szünetelteti a Fókusz, a Házon kívül, a XXI. Század és a Portré című műsorait, de a Barátok közt és a Drága örökösök forgatása is leáll.  Ezen kívül nem lesz Survivor és közönség hiányában a Showder klub humoristái is szabadságra mentek, a jövőben csak korábbi részeket fogják ismételni. Az Éjjel-nappal Budapest reality egyelőre még folytatódik, de ennek forgatása során szigorú óvintézkedéseket vezetnek be.

A Tv2-nek nincs ennyi saját gyártású produkciója, de attól a kevéstől is búcsúzhatnak a nézők: egyelőre csak a Mintaapák című napi sorozat forgatásának felfüggesztését jelentették be, de sajtóértesülések szerint várható, hogy az Ázsia Expressz című utazós reality-ről is lemondanak. A Nicsak, ki vagyok? című énekes műsor már most közönség nélkül ment le élőben és erősen kétséges, hogy lesz-e belőle több.

fecsego.eu/Pesti bulvár

Leave a Reply 69 megnézve, 1 alkalommal mai nap |