< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: Péterffy Attila: „Nem kaptunk alapvető információkat a járványról eddig a kormánytól”

| Mobile | RSS

Péterffy Attila: „Nem kaptunk alapvető információkat a járványról eddig a kormánytól”

– SZERZŐ: 168 ÓRA

Péterffy Attila, Pécs polgármestere a délutáni online fogadóóráján közölte, hogy 200 kérdést kapott a délelőtt 10 órai határidőig, és azzal a bevezetővel indított, hogy: „Egyedül vagyunk” – írja a Szabadpécs.

Péterffy azt mondta:

„Nem tudom, hogy hányan betegek, és hány főt ápolnak Pécsett. Hiába kérdezem, nem kapok választ. Ezért nem tudok róla beszámolni.”

A polgármester azt mondta: „Azok a polgármesterek, akik eddig beszéltek, azok szerintem nem hivatalos információkat tettek közzé, én ezt nem szeretném, semmiképpen sem szeretnék abba a hibába esni, és ezzel a valós helyzethez képest túlságosan megnyugtatni embereket vagy éppen pánikot kelteni. Ha kapok hivatalos információkat, azokat azonnal közzé fogom tenni.”

Péterffy Attila, aki ősszel a fideszes polgármesert váltotta az ellenzék támogatásával, azt mondta, Pécs eleve nehéz gazdasági helyzetben volt, most ez duplázódott. Koronavírus-tesztet eddig csak az állam végzett, próbálnak magánkórházakkal tárgyalni. 

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 167 megnézve, 1 alkalommal mai nap |