< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Fecsegő hírek, Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: Közveszéllyel fenyegetés miatt nyomoznak a mohácsi polgármester ellen

| Mobile | RSS

Közveszéllyel fenyegetés miatt nyomoznak a mohácsi polgármester ellen

SZILÁGYI SZABOLCSMA, 13:28

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult eljárás Csorbai Ferenc, Mohács polgármestere ellen. A Pécsi Újság értesüléseit a 444.hu kérdésére a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette.

A polgármestert azért jelentette fel valaki, mert

MIUTÁN KIDERÜLT, HOGY TALÁLTAK MOHÁCSON EGY KORONAVÍRUS-FERTŐZÖTTET, CSORBAI ARRÓL BESZÉLT, HOGY VÁROSA JÁRVÁNYGÓCPONTTÁ VÁLT.

Ezt arra alapozta, hogy az illető „az elmúlt két hétben több mint száz emberrel találkozott, ezért a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek”. A polgármester a járványügyi tapasztalatokból azt a következtetést vonta le, hogy nagy számú megbetegedés várható Mohácson.

A Pécsi Újság úgy tudja, a polgármestert egy budapesti magánszemély jelentette fel.

A 444.hu hozzáteszi, pénteken Müller Cecília országos tisztifőorvos szokásos napi tájékoztatóján tagadta, hogy Mohácson gócpont alakult ki, szerinte ugyanis az ország egész területén egyenletesen oszlanak el a koronavírusos betegek.

fecsego.eu/HirekMa

Leave a Reply 67 megnézve, 1 alkalommal mai nap |