| Mobile | RSS

Mi ez, ha nem hazaárulás- Juszt László jegyzete

Közzétéve 2020 ápr 18.  185 0

MegosztásFacebookTwitterGoogle+

Juszt László nem arról híres, hogy nem teszi szóvá azt ami felháborítóan botrányos a magyar közelétben.

Most is felfigyelt valamire ami nettó hazaárulás szerinte.

“Miként az egy igazi rablóhoz illik, az éj leple alatt újabb rablást követett el Orbán kormánya. A döntés értelmében a kereskedelmi bankok, a rájuk kirótt ágazati külön adót – nagyságrendileg kb. 55 Md forintot – leírhatják nyereségadójukból, ha azt sportszervezetek támogatására fordítják. (Ez a hírhedt TAO!)
A kereskedelmi bankokra kirótt külön adót – 55 milliárd! – a kormány nem a válság miatt kieső költségvetési bevételek pótlására, vagy a megnövekedett állami kiadások fedezetére, nem is a csődbe jutó vállalatok, a munkájukat elvesztő, vagy nyomorgó emberek támogatására akarja fordítani. A TAO, amelyről ma már bírósági ítélet mondja ki – cáfolva Orbánt – hogy közpénz, s amely a válság miatt minden bizonnyal csökken,na mire fordítja szeretett miniszterelnökötök? A látványsportokra – vagyis a focira!

Mit fognak tenni a bankok? Mindent meg fognak tenni hogy ezt az einstandolt nyereséget pótolják. Vagyis emelik a szolgáltatási díjaikat, kamatpolitikájukkal őrzik a nyereséges pozicióikat. Kiktől szedik be? Tőlünk!

Hogy egyértelmű legyek: ha ez nem hazaárulás, akkor mi az?”

fecsego.eu/ellenzék.hu

Leave a Reply 74 megnézve, 1 alkalommal mai nap |