< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: Leblokkolt a kormány…Teljes kormányzati tanácstalanság

| Mobile | RSS

Leblokkolt a kormány…Teljes kormányzati tanácstalanság

OLKT.hu

KÖZÉLETKözzétéve 2020 ápr 22.


Teljes kormányzati tanácstalanságról tanúskodik az, hogy Kásler Miklós április 16-án módosította egy hónappal korábbi rendeletét, amely megtiltotta, hogy a 65 év feletti dolgozók olyan tevékenységet végezzenek, amely során közvetlenül találkozhatnak a párcinesekkel.

Miután teljesen értelmetlenül kiürítettek 36 ezer kórházi ágyat,

most rájöttek, hogy még ha van is ágy és lesz lélegeztető gép is, akkor sem lesz ember, aki gyógyítsa és ápolja a betegeket!

Most azt mondják, hogy aki akar a 65 év feletti korosztályból, önként visszamehet a betegek közé. Értik, ugye? Amíg alig volt fertőzött Magyarországon, addig kitiltották őket mindenhonnan, most, hogy várják a járvány tetőzését, akár vissza is jöhetnek!

Az államadósság, az államháztartási egyensúly, a nagytőke kiszolgálásának érdekében keveset költöttek az egészségügyben, amit pedig költöttek, azt szinte kizárólag épületekre és festésre költötte, és nem a benne dolgozók bérére és munkakörülményeinek javítására.Loading…

Igaz, a makrogazdasági mutatók jól festenek, csak közben megmenthető emberek halnak meg a kórházakban, a fiatal orvosok pedig ötszörös fizetésért Nyugat-Európában gyógyítják az embereket, és küzdenek a járvány ellen.

Most ez bosszulja meg magát. Tologathatja Orbán a kis ólomkatonáit a terepasztalán, a nagy ólomkatonákat pedig kiküldheti sajtótájékoztatókat tartani, csak azt kellene észrevennie, hogy ez a valóság, és ezt a helyzetet nem oldják meg virtuális hadseregek, raktárban rohadó maszkok és fizetett kormányzati propagandisták.

Ide bátor emberek kellenek. Nem lesz elég 133 összesen, és nem lesz elég a Fidesz összes pártkatonája sem.

Forrás: Pesti bulvár

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 46 megnézve, 1 alkalommal mai nap |