< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Így segített Bogdán László a nyugdíj nélkül maradt embereken. Az országban egyedülálló amit tett:

| Mobile | RSS

Így segített Bogdán László a nyugdíj nélkül maradt embereken. Az országban egyedülálló amit tett:

inhírekitthon

Amint az korábban sok portálon megjelent, nem kapták meg a nyugdíjasok a várva várt pénzüket. Sokan fejezték ki szomorúságukat, hiszen nagyon számítottak rá, írja a lap.

Cserdi 100%-ban cigány lakta településének polgármestere Bogdán László ismét példát mutatott az országnak, hogy kell a bajbajutottakon segíteni.A következő szavakat tette közzé:
“Sokan lenéznek bennünket, mert cigányok vagyunk.Semmi baj nincs ezzel, hisz mi ettől még tesszük a dolgunkat.
Szomorúan szembesültem községünkben a nyugdíjas emberek ijedtségével, amit én semmiképpen nem engedhetek.
Senkit nem akarok megvádolni, a miérteket keresni, úgy döntöttem azonnal cselekednem kell.Amint azt tudja az ország községünk részben önellátó.Minden nyugdíjast felkerestünk és a meglévő tartalékainkból tüzelővel, élelemmel, egyéb szükséges használati cikkel láttuk el a pénz nélkül maradt idősödő embereket.

Ők azok, akik nagyon megdolgoztak egykor azért a kis pénzükért, ami nem érkezett meg időben és bizony tudom, hogy a 3 nap nagyon nehéz tud lenni, ha nélkülözni kell.Hálát adok az Istennek, amiért lehetővé tette számunkra, hogy megtakarításunkból segíteni tudjuk a rászorulóknak, mégpedig önzetlenül, tiszta szívből.Nem kívánok mást, csak annyit, hogy minél több település tudjon hasonlóképpen segíteni az embereken!”
Mi csak gratulálni tudunk Bogdán László hozzáállásához, amennyiben Ön is, kérjük jelezze egy megosztással!Forrás:M agyarországunk.com

Leave a Reply 55 megnézve, 1 alkalommal mai nap |