< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Juszt László: “Mi elkapnánk Orbán grabancát!”

| Mobile | RSS

Juszt László: “Mi elkapnánk Orbán grabancát!”

BELPOLITIKAKÖZÉLETKözzétéve 2020 ápr 24.

Juszt László újságíró és publicista.

JUSZT LÁSZLÓ:

Ha nem szüntette volna be Orbán a TV ÜGYVÉDJE c. műsort, akkor most minden kollegával azon dolgoznék, hogy összeszedjük – a Kásler-Orbán féle ámokfutás következtében – elhunytak, maradandó károsodást szenvedettek adatait, boncolási jegyzőkönyveit, akiknek a halála összefügg a 36.000 azonnali, értelmetlen kórházi ágykiürítéssel és azoknak a kórleírásait, akiknek a műtétjét a covidra hivatkozva – parancsra (!) – elhalasztották.
Ez ugyanis több mint felelőtlenség, ez bűn. A bűn pedig büntetést kíván. Biztosan sok esetben kibújhatnának a felelősség alól, hiszen az orvosi perek a legnehezebbek közé tartoznak. De nem megpróbálni az az elvesztett szeretteink, barátaink elleni vétek.
De esetleg – ha a pereket nem sikerül megnyerni – akkor sem szabad hagyni a feledésbe merülni ennek a végtelenül önző, sarlatán, kapkodó, csak a politikai haszonszerzésben gondolkodó társaságnak az áldozatait!!!

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |