< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: A WHO újabb járványra figyelmeztet!/L’OMS met en garde contre une autre épidémie!

| Mobile | RSS

A WHO újabb járványra figyelmeztet!/L’OMS met en garde contre une autre épidémie!

KÜLFÖLDKÖZÉLETKözzétéve 2020 ápr 29.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO igazgatója.

„A vírust nem győzzük le, ha nem fogunk össze”

– A WHO főigazgatója szerint még messze van a koronavírus-járvány vége, de van más is, amitől tart.

Az Egészségügyi Világszervezet, azaz WHO főigazgatója, Tedrosz Adanom Gebrejeszusz szerint még messze van a koronavírus-járvány vége – olvasható a BBC oldalán.

A WHO sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy aggodalommal kíséri figyelemmel az a Afrikában, Kelet-Európában és Ázsia néhány országában a megbetegedések növekedését.

„Ezekben a régiókban sok országban dokumentálatlanok a fertőzöttek és a halálesetek, a tesztek alacsony száma miatt”Loading…

– mondta Tedrosz.

„A vírust nem győzzük le az ilyen korai könnyítésekkel illetve ha nem fogunk össze, ha nem vagyunk egységesek, a vírus kihasználja a közöttünk lévő repedéseket, és folytatja a pusztítást. Életeket fogunk elveszíteni”

– mondta a WHO főigazgatója.

Tedrosz ismét beszélt arról, hogy a korlátozó intézkedések, illetve az egészségügy leterheltsége miatt a WHO több országban sem tudta végrehajtani a kanyaró, kolera, sárgaláz, illetve a járványos gyermekbénulás ellenes oltóprogramjait.

“Ennek értelmében tizenhárommillió ember nem kapott oltásokat, és amennyiben ezeket nem tudják pótolni, úgy nem lehetetlen, hogy a koronavírus után újabb járványok pusztítanak majd”

– zárta.

via. WHO

fecsego.eu/OLKT

L’OMS met en garde contre une autre épidémie!
29 avril 2020. | poster Cour constitutionnelle, Actualités, Evénements, Cour / Bureau du Procureur / Conseil de jugement de Szeged, epbudapest@europarl.europa.eu, Salle de presse de l’UE, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News, Public Life, Szeged Tribunal
FOREIGN LIFEPublié le 29 avril 2020

Tedros Adhanom Ghebreyesus, Directeur de l’OMS.
“Nous ne vaincrons pas le virus si nous ne nous battons pas ensemble”

  • Selon le Directeur général de l’OMS, la fin de l’épidémie de coronavirus est loin d’être terminée, mais il a autre chose à craindre.

La fin de l’épidémie de coronavirus est loin d’être terminée, selon le directeur général de l’Organisation mondiale de la santé (OMS) Tedros Adan Gebreesus, a indiqué la BBC.

Lors d’une conférence de presse de l’OMS, il a déclaré qu’il était préoccupé par l’augmentation de la morbidité en Afrique, en Europe de l’Est et dans certains pays d’Asie.

«Les infections et les décès dans ces régions ne sont pas documentés dans de nombreux pays en raison du faible nombre de tests» Loading…

Dit Tedros.

«Nous ne vainquons pas le virus avec des secours aussi précoces, ou si nous ne nous réunissons pas, si nous ne sommes pas unis, le virus profitera des fissures entre nous et continuera de détruire. Nous allons perdre des vies »

Dit le Directeur général de l’OMS.

Tedros a de nouveau évoqué le fait qu’en raison de mesures restrictives et de la charge pesant sur la santé, l’OMS n’a pas pu mettre en œuvre de programmes de vaccination contre la rougeole, le choléra, la fièvre jaune et la polio dans plusieurs pays.

“Selon cela, treize millions de personnes n’ont pas été vaccinées, et si elles ne peuvent pas être remplacées, il n’est pas impossible que de nouvelles épidémies les détruisent après le coronavirus.”

Il a fermé.

via. OMS

Leave a Reply 52 megnézve, 1 alkalommal mai nap |