< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: CSONGRÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG/S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y A vasútállomáson molesztálta a sértettet – vádat emelt az ügyészség

| Mobile | RSS

CSONGRÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG/S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y A vasútállomáson molesztálta a sértettet – vádat emelt az ügyészség


   6720 Szeged, Stefánia sétány 10. • 6701 Szeged, Pf.: 432.
    Tel.: (62) 622-651 • (62) 622-680 • Fax: (62) 622-689
             E-mail: csongrad.fou@mku.hu

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, akik tavaly szeptemberben a hódmezővásárhelyi vasútállomás peronján molesztált egy nőt, majd végzett önkielégítést előtte.

A vádirat szerint a vádlott 2019. szeptember 7. napján dél körül látta meg a helyi vasútállomás peronjának egyik padján ülő nőt. A vádlott ezt követően a sértett mellé ült, beszélgetést kezdeményezett vele, megsimította a nő lábát illetve dicsérő megjegyzéseket tett a sértett kinézetére és szexuális tartalmú vágyait is közölte. A nő zavarában nem tudott válaszolni, próbált a telefonjába mélyedni, majd miután észlelte, hogy a vádlott mellette a padon nadrágjába nyúlva önkielégítést végez, kiabálva megpróbálta elzavarni. A vádlott azonban erre sem hagyott fel magatartásával és a nemi szervét elővéve folytatta azt tovább.

A sértett ezt követően bemenekült a váróterembe, de miután látta, hogy a vádlott őt nézve továbbra is folytatja cselekményét, elmenekült az állomásról.

A járási ügyészség a vádlottat szeméremsértés vétségével vádolja.

A vádlott bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

S z e g e d, 2020. május 15.

Dr. Kopasz Zsolt
főügyész

Leave a Reply 57 megnézve, 1 alkalommal mai nap |