< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Eltűntette a rendőrség az oldaláról a hírt, hogy bevitték a szerencsi „rémhírterjesztőt”

| Mobile | RSS

Eltűntette a rendőrség az oldaláról a hírt, hogy bevitték a szerencsi „rémhírterjesztőt”

2020. MÁJUS 1

– SZERZŐ: HVG.HU/168 ÓRA

A rendőrség május 12-én adta hírül, hogy Szerencsen gyanúsítottként hallgattak ki egy 64 éves férfit egy Facebook-poszt miatt; a férfi arról írt, hogy ha a járvány tetőzésére időzíti a kormány a korlátozások enyhítését, azzal szerinte tömeges megbetegedéseket fognak okozni.KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

2020. május 13.

Egy Facebook-poszt miatt vitték el a rendőrök a nyugdíjast, amiben diktátort emlegetett, de csak a hatóság volt túlbuzgó

Csakhogy másnap az ügyészség közölte, hogy nem valósult meg a rémhírterjesztés, mert nem történt meg a valótlanság híresztelése, és a férfi közlése nem befolyásolhatta hátrányosan a védekezést.

Mára mind a tudósítás, mind a videofelvétel eltűnt a rendőrség honlapjáról, illetve a Youtube-videót privátra állították, így nem elérhető – szúrta ki a hvg.hu.

Íme a hivatkozott hír hűlt helye. A fejleményt a stilizált rendőr-figura szája elé illesztett, ovális hiánnyal illusztrálta az oldalfejlesztő: 

fecsego.eu/168 ór

Leave a Reply 44 megnézve, 2 alkalommal mai nap |