< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Gryllus Dorka 47 évesen újra terhes, itt az első pocakos fotó a színésznőről

| Mobile | RSS

Gryllus Dorka 47 évesen újra terhes, itt az első pocakos fotó a színésznőről

Kilenc év várakozás után érkezik a második gyerek a színészpárnál.

Avatar
nlc

Mozgás fájdalom nélkül? Fedezd fel a BENU akcióit, akár -30%

Határtalan a boldogság Gryllus Dorkánál és Simon Kornélnál, ám számos kétséggel is le kellett magukban számolniuk ahhoz, hogy átadhassák magukat az örömnek, hiszen mindketten tudják, az ilyen kései terhesség számos kockázattal jár a statisztikák szerint – írja a legfrissebb Story magazin.

gryllus dorka

Gryllus Dorka és párja, Simon Kornél azt hitték, nekik már nem lehet több gyerekük – Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Sokáig maga Gryllus Dorka sem hitte el, hogy 47 évesen újra gyereke születik. „43 évesen még azt hittem, talán lehetek kétgyermekes édesanya, 45 évesen viszont már úgy éreztem, itt az ideje elengedni a dolgot. Épp ezért most, 47 évesen alig fogtam fel, hogy mégis csak megadatik nekünk. (…) Most azonban mindent újra kell terveznünk, mert ugyan 8 évig nem jött össze, de 9 év várakozás után mégis csak érkezik Soma kistestvére” – mesélte az Apatigris című sorozatban is játszó színésznő. A boldog és büszke szülők őszre várják a babát, aki ugyancsak fiú lesz, s már a neve is megvan: Áron.

Először mutatja meg a fiát Gryllus Dorka és Simon Kornél

A párjánál 4 évvel fiatalabb Simon Kornél bevallotta, nem tudta magát egyből átadni a felhőtlen örömnek. „Az elején nagyon sok érzés kavargott bennem. (…) Mindketten elmúltunk negyvenévesek, és tisztában vagyunk vele, ilyenkor statisztikailag megnő a kockázata annak, hogy a gyermek valamilyen rendellenséggel születik. (…) Amikor viszont a genetikai vizsgálat is megtörtént, és Dorka azzal jött haza, hogy 90 százalékos bizonyossággal egészséges a kisfiunk, akkor már átengedtem magam a boldogságnak” – árulta el a színész.

Bővebben a babavárásról és az első pocakos fotók a legfrissebb Story magazinban!

Leave a Reply 186 megnézve, 1 alkalommal mai nap |