| Mobile | RSS

Baksi önkormányzat egyeletlenségei állampolgári panaszokkal szemben!


A jegyző Úr a választások óta nem mer a szemembe nézni!

A birtokháborítási panaszaima nem reagál…Ez önmagában szabálysértést követ el!

A képviselő testületnek reagálni kellene a jegyző önkényes hozzáállására, és kérdőre – felelősségre vonni. Birtokháborítási panaszokról nem készültek vizsgálati jegyzőkönyvek! Ez önmagában törvénysértő! Ez is azt mutatja, hogy a képviselő testület nem ellenőrzi a polgárok panaszait- bejelentéseit!

Várom lassan 18 hónapja a birtokháborítási jegyzőkönyveket!

A választásokon észlelt hibákra a mai napig nem válaszolt!

Február 2-án -2020- tettem állampolgâri bejelentést , s erről tájékoztattam személyesen BúzaZsoltot is! Ő is elismerte, hogy ez a magatartás, hozzáállás kívánalmakat vonz magaután..? Ígéretet tett, hogy utána jár! Intézkedés a mai napi nem történt egyetlen kérelemben sem!!!! Hát ennyit az ígéreteikről!!l

A jelenlegi birtokháborítasi panaszaimra, amiben ismertettem,hogy Kolompár Zsolt birtokán a több méteres a gaz ami a patkányok birodalma! Bodzafája nyolc méteres ami a tetűk melegágya! Több éve nem hajlandó a háza udvarát rendben tartani, ezzel a habitussal veszélyezteti a szomszédok egészségét,illetve az épségét a patkányokkal szemben!!

Högyi Ferencnétől a diófa ágak több méterre átnyulnak
A korhadt ágak veszélyesek! Nem vagyok köteles a lehullott tetves leveleket összeszedni…nem vagyok senkinek a csicskája!!! A diófa leveleit rendszeresen átdobálja… Többször kértem; szüntesse meg a birtokháborítâst…Nem volt hajlandó!

.Szilágyi Krisztián birtokán több méteres gaztenger hullámzik, ami a koborkutyák birtokává vâlt! Az elkorhadt fák lassan kidőlnek… a méteres gaztenger már leszakította a kerítést!

Zsótér István gazvágáskor azzal dicsekedett, hogy Dobos Péternél dolgozott(zik) S a barátja!?!?!

Orbán Viktor miniszterelnök Úr három napja meghozta az erre vonatkozó törvényt!!!! Akinek a környezete, udvara rendezetlen azt megbüntetik, közmunkára kötelezhetik!

Jegyző Úr! Várom az intézkedéseit, valamint az elmaradt jegyzőkönyveket. Pontosan egy hónapja hívtam fel a figyelmét a birtokháborításokra, – erről készült jegyzőkönyv is-ami több éve folyik….telefonon is közőltem Jaksa Zsanettel,aki àtadta Önnek a kérelmet!

Telefon is beszéltün, ám Te nem veszed komolyan az állampolgári bejelentéseket vagy Bakson nem mersz intézkedni???
Oil

Leave a Reply 85 megnézve, 1 alkalommal mai nap |