< Böngészés > Főoldal / Deszki Közélet, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Vásárlói panaszok / Blog article: Érdekes felfogás a deszki Coop-nál, avagy a Coronavírus kalandjai

| Mobile | RSS

Érdekes felfogás a deszki Coop-nál, avagy a Coronavírus kalandjai


Sajnos nem elöszőr találkozom- itt helyben- ezzel a “problémával”(!)

A vevőket nem emelt patetikus hangon kellene tájékoztatni- figyelmeztetni, azaz a nevetség tárgyává tenni…a helyi rendeletről!

Az önkormányzat által kiadott rendelet egyértelműen világos , valamint részletes könnyen megérthető! Egyetlen sziensziális probléma van ,hogy a vasárnapi nyitvatartási ideje – 7-11-ig- alatt minden vevő életkortól függetlenül bemehet vásárolni! :a Coronavírusnak akkor nincs engedélyezve a Coop boltban való lézengést valamint arra, hogy megfertőzze a deszki polgárokat!? A maszk megvédi a vásárlókat?!?!?

A Coronavírusnak engedélyezték a Coop áruház előtti leselkedést;- és lecsap a 65 éven felüliekre, illetve később harcba száll a fiatalabb korosztállyal

A pénztáros fiatal férfi nem hozott ki egy idős asszonynak egy kiló kenyeret , pedig tisztelettel kérte: – a fiatalember fölényesen,lekezelően kiosztotta,majd körbenézet, hogy felmérje a hatást, amit szándékosan gerjesztett! Később magas C re váltott. Ha nem tetszik a néninek, akkor menjen be a polgármesterhez vagy írjon be a panaszkönyvbe!

Az idős asszony megszégyenűlve az arcán végiggurult bànat könnyeivel kicsoszogott a Coronavírus által megszállt deszki Coop boltból!

-oil-

Új: én is átéltem a Coop női pénztárosától:-hangosan kiosztott, mivel nem volt rajtam maszk!!! Nekem 1650 Ft akart eladni egy maszkot! A rendelet értelmében az első maszkot -ingyenesen- kellett volna átadni!!! Erről tájékoztattam a Deszki Polgármesteri Hivatalt!

Leave a Reply 277 megnézve, 1 alkalommal mai nap |