< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék / Blog article: III/II./Tisztelt baksi Képviselő testület!Mélyen tisztelt Dr Orosz Éva Képviselő asszony!/Mélyen tisztelt dr. Faragó Péter Úr!

| Mobile | RSS

III/II./Tisztelt baksi Képviselő testület!Mélyen tisztelt Dr Orosz Éva Képviselő asszony!/Mélyen tisztelt dr. Faragó Péter Úr!

Tisztelt Címzett!

Az alábbi levelet Polgármesteri Hivatalunk megkapta.

Baks, 2020. 05. 27.
Tisztelettel:

————————————————
Jaksa Zsanett
Ügyintéző

6768 Baks, Fő u. 92
Tel: 06-62-269-233
info@baks.hu

—–Original Message—–
From: oknyomozo@fecsego.eu <oil@fecsego.eu>
Sent: Wednesday, May 27, 2020 7:46 AM
To: Jegyzo <jegyzo@baks.hu>; Baks <info@baks.hu>; Demokratikus Koalíció <info@dkp.hu>; Elnok <elnok@csongrad-megye.hu>; Epbudapest <epbudapest@europarl.europa.eu>; Miniszterelnok <miniszterelnok@mk.gov.hu>; Miniszterelnökség <hirlevel@me.gov.hu>
Subject: kérelem. www.fecsego.eu nemzetközi hírportál az EP média partnere

II./Tisztelt baksi Képviselő testület!

Mélyen tisztelt Dr Orosz Éva Képviselő asszony!

Ígéreremhez hűen elküldöm ezt a cikket, amit megígértem! Ebben a levélben a mai napig nem történt intézkedés!!! Jegyző Úr vagy nem mer intézkedni vagy parancsot kapott!!!
Ez önmagában is törvénysértés, illetve megalázza az  állampolgárt, aki csak az állampolgári kötelességét teljesíti s védi a családja biztonságát , valamint az egészségét!!Az elhanygolt tulajdonokban patkányok és különböző rágcsálók vannak jelen….A nyolc méteres bodzafán megbújó tetükről nem is beszélve!!

Baksi önkormányzat egyeletlenségei állampolgári panaszokkal szemben!

2020. május 22. | hozzászólás | Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Szegedi Törvényszék, Magyar Helsinki Bizottság

A jegyző Úr a választások óta nem mer a szemembe nézni!

A birtokháborítási panaszaima nem reagál…Ez önmagában szabálysértést követ el!

A képviselő testületnek reagálni kellene a jegyző önkényes hozzáállására, és kérdőre – felelősségre vonni. Birtokháborítási panaszokról nem készültek vizsgálati jegyzőkönyvek! Ez önmagában törvénysértő! Ez is azt mutatja, hogy a képviselő testület nem ellenőrzi a polgárok panaszait- bejelentéseit!

Várom lassan 18 hónapja a birtokháborítási jegyzőkönyveket!

A választásokon észlelt hibákra a mai napig nem válaszolt!

Február 2-án -2020- tettem állampolgâri bejelentést , s erről tájékoztattam személyesen BúzaZsoltot is! Ő is elismerte, hogy ez a magatartás, hozzáállás kívánalmakat vonz magaután..? Ígéretet tett, hogy utána jár! Intézkedés a mai napi nem történt egyetlen kérelemben sem!!!!
Hát ennyit az ígéreteikről!!l

A jelenlegi birtokháborítasi panaszaimra, amiben ismertettem,hogy Kolompár Zsolt birtokán a több méteres a gaz, ami a patkányok birodalma!
Bodzafája nyolc méteres ami a tetűk melegágya! Több éve nem hajlandó a háza udvarát rendben tartani, ezzel a habitussal veszélyezteti a szomszédok egészségét,illetve az épségét a patkányokkal szemben!!

Högyi Ferencnétől a diófa ágak több méterre átnyulnak A korhadt ágak veszélyesek! Nem vagyok köteles a lehullott tetves leveleket összeszedni…nem vagyok senkinek a csicskája!!! A diófa leveleit rendszeresen átdobálja… Többször kértem; szüntesse meg a birtokháborítâst…Nem volt hajlandó!

.Szilágyi Krisztián birtokán több méteres gaztenger hullámzik, ami a koborkutyák birtokává vâlt! Az elkorhadt fák lassan kidőlnek… a méteres gaztenger már leszakította a kerítést!

Zsótér István gazvágáskor azzal dicsekedett, hogy Dobos Péternél
dolgozott(zik) és a barátja!?!?! Valamelyikük fizet-e adót?!?!

Orbán Viktor miniszterelnök Úr három napja meghozta az erre vonatkozó törvényt!!!! Akinek a környezete, udvara rendezetlen azt megbüntetik, közmunkára kötelezhetik!

Jegyző Úr! Várom az intézkedéseit, valamint az elmaradt jegyzőkönyveket.
Pontosan egy hónapja hívtam fel a figyelmét a birtokháborításokra, – erről készült jegyzőkönyv is-ami több éve folyik….telefonon is közőltem Jaksa Zsanettel,aki àtadta Önnek a kérelmet!

Telefon is beszéltün, ám Te nem veszed komolyan az állampolgári bejelentéseket vagy Bakson nem mersz intézkedni???


oil

Mélyen tisztelt dr. Faragó Péter Úr!

Dr. Faragó Péter
jegyző Úr!

Sajnos a birtokháborítás a mai napig fent áll,- több tíz éve- a megadott személyekkel szemben, amit az elküldött fotók is bizonyítják!

2019, szeptember 13 -án Herceg Zsolt birtokán több helyen is leszakadt a kerítés:- a kóbor kutyák átszakították számos helyen valamint elvitték a papucsainkat a ház elől. Nem mertünk ki menni a nejemmel az udvarra!Az itt keletkezett kár 5 ezer Ft.

Szilágy Krisztiánnál,- továbbra is 3 m gaztenger van- Zsótér Istvánnál a mai napig nem rendezték a kerítés lezárását a kóbor kutyák ellen.

Hőgyinétől az áthajló diófa ágairól lehulló szemetet, korhadt faágakat lassan 13 éve nekünk kell összeszedni, hulladék zsákokat vásárolni s elvitetni. A keletkezett kárunk 13 év alatt 7 ezer nyolcszáz Ft volt!

Szerkesztőségünk 100 m lezárta a kóbor kutyák által okozott kárt a kerítésben,- a keletkezett kár 10 ezer Ft volt, illetve karókkal biztosította.

Ám a mai napig sem Szilágyi, sem Zsótér, sem Herceg Zsolt, Csurár Irén nem voltak hajlandók a karókat le verni, a kiszakadt kerítéseket megjavítani!

Tisztelettel kérem a jegyző Urat, támogassa, biztosítja a családom részére az egészségünk védelmét.

Oláhné Szabó Éva
Oláh István László

Leave a Reply 62 megnézve, 1 alkalommal mai nap |