| Mobile | RSS

Hallod Orbán! Aláírtad a felcsúti juhász Váradi András megyilkolását!

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2020 máj 30.

Váradi András az igazmondó alcsúti juhász./kép. Együtt

Hajnáczki Csaba aktivista nyílt levele Orbán Viktor miniszterelnöknek. A nyílt levelet változtatás nélkül adjuk közzé:

Sárbogárdi Rendőrkapitányság
07050/101-2/2018.bü.
Címzett: Orbán Viktor miniszterelnök
Előterjesztő: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. 36/A
Irat tárgya: – A Felcsút környéki rendőröknek több jár!
– Orbán Viktor miniszterelnökhöz címzett, a belügyminisztérium ellen jelentett kizárási kérelem előterjesztése.

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Személyem nem teljesen ismeretlen ön előtt, hiszen korábban az ön közbenjárására szüntették meg az eljárást, amikor az ön személyes ismerőse Czutor Lajos bodméri vállalkozó szemet vetett az ingatlantulajdonomra, és azt úgy írták le a nevemről, hogy egyetlen forintot sem kaptam érte. Persze mindez apróságnak számít Felcsút körzetében, az olyan ügyek mellett, hogy Farkas Tibor bírósági végrehajtó az ön családjához tartozó Juhász András Fejér Megyei Főügyész közreműködésével rabolta végig a környéket, embert, családot kifosztva, jogszabályt eltiporva. Régebben fideszes szimpatizánsként, amikor még kerítésem mögött éjszakánként Fideszes plakátot őriztem az ellopástól óvva azt, akkor még nem tudtam, hogy Felcsút környékén a Kádári listák alapján osztályozzák az embereket és nem a véletlenen múlik az, hogy kinek milyen sors jut majd a Pancho Aréna közelében.
Czutor Lajos egy kommunista tanácselnök házasságon kívül született sarjaként, III/III-as múlttal ideális arra a feladatra, hogy jó pénzért a helyi hangulatjelentést rendszeresen megírja a párt részére, és a Farkas név is előnyére válik egy végrehajtónak, ott ahol azokból a kommunista listákból dolgoznak, amelyekben a Rákosi korszak hírhedt honvédelmi mineszterét, Farkas Mihályt előkelő helyen jegyzik. Ezek mellett nekem az ébredés jutott osztályrészül Felcsút környékén, a felismerés, hogy az ön körei becstelenül, törvényt taposva, hatósági támogatással harácsolják a milliókat ezen a vidéken.
Elfogadtam a kihívást, mit rám szabott a sors az ön körei által, és ma már állampolgárjogi aktivistaként teszem, mit tennem kell, így Váradi András halála ügyével is foglalkozom. Ha esetleg a név elsőre nem mond önnek semmit – ő volt a Göböl-pusztai juhász, akinek elvette a birkalegelőjét Mészáros Lőrinc, aki az ön családjának vagyonát is őrzi.
Bandira sokan emlékeznek ma is országszerte, és sokan biztosak abban, hogy szándékosan oltották ki az életét 2014-ben, az alcsútdobozi polgármester választás előtti estén. Ilyen ügyek ürügyén régóta üldöz a Felcsút környéki rendőrség. Megesett, hogy valamely fideszes ügy miatt rajtam ütöttek és előzetes letartóztatásba vittek a börtönbe, és amíg a sitten voltam a lakásomon kerestek, és mivel ott nem találtak, így körözést adtak ki ellenem. Majd mikor szabadultam újra letartóztattak arra hivatkozva, hogy a börtönből nem mentem el a bíróság fideszes ügyének tárgyalására.
Tehát haladnak a dolgok Felcsút környékén, Balázs Sándor bicskei rendőrkapitány, akit ön hozott ide, remekül intéz mindent, pontosan úgy mintha Rákosi pajtás ma is köztünk élne. Természetesen ilyen, csip-csup, letartóztatások mellett vannak komolyabb ügyek, gyilkosságok is erre felé, de Váradi András halála ügye mellett holmi lecsúszott csavargók neve említésre sem méltó, hiszen a bicskei rendőrök is már rég elköltötték azt a pénz, amit a csavargó agyonverése kapcsán az ügy elsikálásáért zsebre vágtak. Persze ez is mutatja mennyit ér az emberélet a bicskei rendőrök szemében.
Szóval a helyzet az miniszterelnök úr, hogy a Felcsút környéki rendőrök díjazása elég karcsú, így aztán abból csinálnak pénzt a rendőrségen, ami éppen adódik. Nyilván az én ügyem miatt is várják, hogy leesik majd valami nekik fentről, hiszen láthatóan nagyon igyekeznek. Tavaly novemberben ismét sikeresen elfogtak a jelen ügyben, amit még a 2013. évben indítottak ellenem a bicskei rendőrök megsértése miatt, de mivel állításuk szerint évekig ismeretlen helyen tartózkodtam, így csak most akadtak a nyomomra, amikor Váradi András halála ügyét végleg szőnyeg alá akarják söpörni.
Pedig eddig is Felcsút környékén éltem, csak meg kell nézni Czutor Lajos jelentéseit, azokban minden információ ott van, amit rólam a helyi besúgók összegyűjtöttek. Szóval miniszterelnök úr, intézzen még több pénzt, még több kitüntetést a bicskei rendőröknek, mint eddig, ha nem akarja, hogy a Felcsút környéki rendőrök az ostobaságaikkal a felcsúti brancsot is bebuktassák!
Ami pedig a Sárbogárdi Rendőrkapitányság ellenem folyó 07050/101-2/2018.bü. számú jelen ügyét illeti, ez pillanatnyilag lehet bárhol, az ügy intézését rendületlenül Balázs Sándor Bicskei Rendőrkapitány végzi ugyanolyan színvonalon, mint ami Rákosi alatt volt szokás, csak máshol, mások írják alá az iratokat helyette. Az ügy először Bicskéről a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra került, majd miután Fejér megye összes rendőre ellen elfogultságot jelentettem – a Fejér megyei rendőrök a saját elfogultságukat saját maguk bírálták el – és a Fejér megyei rendőrök kizárására irányuló beadványomnak helyt adott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, és kijelölte az ügy intézésére a Sárbogárdi Rendőrkapitányságot – Fejér megyében.
Miután ez már a hatósági idiotizmus oly mérvű esete, amely csak lezüllött diktatúrákban szokás, így ismét elfogultságot jelentettem Fejér megye összes rendőre ellen a 2018. április. 14.-én kelt iratomban, külön kérvényezve, hogy a jogszabályoknak megfelelően az Országos Rendőr-főkapitányság végezze az elfogultság vizsgálatát. Persze tudom jól, az a kifejezés hogy jog, ma sem értelmezhető fogalom a magyar hatóságoknál, hiszen ott a jogszabályok szelleme helyett ma is politikai utasítások alapján intézik az ügyeket. Így Papp Károly Országos Rendőr-főkapitány és az ORFK ellen is elfogultságot jelentettem a Sárbogárdi Rendőrkapitányság jelen ügyében a 2018. április. 24.-én kelt, Pintér Sándor Belügyminiszterhez címzett iratomban. Történt ugyanis, hogy eszembe jutott, hogy korábban írásban hiába értesítettem Papp Károly r. vezérőrnagyot a fentebb említett estről, amikor a bicskei rendőrök azért tartóztattak le, mert a börtönből nem mentem el a bírósági tárgyalásra, és milyen kicsi a világ, azok a rendőrök éppen ugyanazok, akik nevében most folyik ellenem ez a jelen eljárás!
Abban az ügyben, amikor a börtönben elszabotáltam a bíróság Fideszes tárgyalására menetelt, első blikkre megáll a jogellenes fogvatartás, hivatali hatalommal való visszaélés, okirathamisítás, és a bíróság, mint felettes hatóság félrevezetésének alapos gyanúja is a bicskei rendőrök ellen. Ám Papp Károly elmulasztotta a saját rendőreit felelősségre vonni, így az országos rendőr-főkapitány megvalósította a bűnpártolás büntetettét. Nyilván nem először tett ilyet, hiszen Papp Károly egyik bicskei rendőre szerezte a hírhedt móri ERSTE bankfiókban történt mészárláshoz a fegyvereket, így Papp Károly a saját közzétett életrajzát is meghamisította, amelyből hiányzik, hogy Bicskén is volt rendőrkapitány. Ezek miatt fordultam a Belügyminisztériumhoz, mint az ORFK felett álló illetékes szervhez, Papp Károly és az ORFK ellen jelentett kizárási indítvány ügyében.
De az élet nem egyszerű annak kit Felcsút környékén régóta feketelistán tartanak nyilván, így korábban hiába kezdeményeztem eljárást Janiczak Dávid jobbikos ózdi polgármesteri ellen Pintér Sándor Belügyminiszternél, a belügyminiszter mégsem nem tett semmit az ózdi emberek pénzét herdáló jobbikos ellen. Pedig Janiczak Dávid diszkót nyitott a város pénzén, ahol tinilányokkal enyelgett, de Pintér Sándor mégis futni hagyta a jobbikos ózdi garázdát. Tudja, hogy megy ez miniszterelnök úr! A kutya ugat, közben a karaván meg halad, így aztán a jobbikos Janiczak Dávid kilóra megvette a Belügyminisztériumot is Pintér Sándorral együtt.
Volt miből, hiszen az ózdi közbeszerzések is hibáznak több tízmillióval. Ez miatt pedig a Belügyminisztériumtól elfogulatlan és pártatlan döntésre nem lehet számítani a személyem ellen folyó ügyben, ezért a Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. számú ügyében, Pintér Sándor Belügyminiszter valamint a Belügyminisztérium valamennyi munkatársa ellen elfogultságot jelentek, és kérem a kizárásukat a jelen ügyből. Ez miatt önhöz, mint a belügyminiszter és a Belügyminisztérium felett álló illetékes személyhez – miniszterelnökhöz fordulok, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. számú jelen ügyével kapcsolatban, és kérem önt, hogy intézkedjen a jogszabályi előírásoknak megfelelni képes hatóság kijelölése végett.
De bárhogy is dönt miniszterelnök úr a lényeg az, hogy a hozzám küldött válaszlevélen legyen ott a miniszterelnöki aláírás! Merthogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/101-2/2018.bü. számú jelen ügye érinti Váradi András tisztázatlan halálát is, és ha ne adj, Isten nem érkezne válasz öntől, vagy ön helyett más írná azt alá, akkor sokan mindjárt azt gondolnák, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is sáros a Göböl-pusztai juhász halálában, ezért fél oda firkantani a szignóját. Még nyílván olyanok is akadnak, majd kik azt állítják, hogy ön rendelte el Váradi András likvidálását, és ezért nem adja az aláírását ahhoz az ügyhöz, amelyben szerepel, hogy Váradi András likvidálásában a bicskei rendőrök is közreműködtek!
A magam részéről megtettem, amit lehet, a jogi értelmezés szerint a miniszterelnök – mint intézkedésre jogosult személy – tudomására hoztam az ebben az iratban foglaltakat, a Belügyminisztérium kizárására irányuló kérelmet és más egyebet – azzal, hogy ezt az iratot elküldtem az ön hivatali címére, a többi az ön dolga.
Egyébiránt a miniszterelnök úr nyugodt lehet, más jelentősebb ügy pillanatnyilag nincs Felcsút környékén, ami zavarná az ön köreit. A szocik ugyan mindent tudnak, de kilóra meg vannak véve, a Farkas Tibor sima érettségivel zsebében ma is végrehajtó Felcsút körzetében, pedig törvényt hoztak arról, hogy 2018-tól jogi végzettség nélkül senki nem lehet végrehajtó. Ám ha a szoci körök hallgatásának ez az ára az ön megyéjében, akkor nincs apelláta, főleg akkor, ha az Orbán családhoz tartozó Juhász András Fejér Megyei Főügyész is megkapja a részét, így rajtam kívül nincs más Felcsút környékén, aki zavarná az ön köreit a Pancho Aréna közelében.
Ha esetleg a miniszterelnök úr a tevekénységem felől is tájékozódni kíván, a figyelmébe ajánlom a https://hajnaczkicsaba.blogspot.com címen bárki számára elérhető weboldalam, ahol ezen irat mellett minden szükséges információt megtalál, tudniillik a bodméri csúszó-mászó besúgók sok mindent elfelejtenek a pártnak jelenteni.
Tisztelt miniszterelnök úr! Várom az értesítését a fentiek kapcsán, és hogy is búcsúzhatnák máshogy öntől, futballért rajongó embertől, mint így:
HAJRÁ MINISZTERELNÖK ÚR!

forrás.: Hajnáczki Csaba blog

forrás:OLKT

Leave a Reply 776 megnézve, 1 alkalommal mai nap |