< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Ezt a videót még betilthatják, minden benne van amit Orbánék tagadnak!

| Mobile | RSS

Ezt a videót még betilthatják, minden benne van amit Orbánék tagadnak!

Írta Takezo -2020-06-07   

A kórházkiürítések embertelenségét számtalan emberi sors, valós tragédia bizonyítja a rideg számok mögött. Korózs Lajos egy olyan önkéntes ápolóval beszélgetett, aki próbálta megmenteni a kórházból kirakott emberek méltóságát, de tíz betegéből kilenc így is elhunyt.

Tragikus történetek hangzanak el a beszélgetések alatt, és az ember alig akarja elhinni, hogy mindez megtörténhetett Magyarországon. A kormány és Kásler Miklós ugyan tagadja, de kiderül, hogy valóban egyik-napról a másikra tettek ki magatehetetlen betegeket a kórházakból. Este telefonáltak,hogy másnap reggel viszik haza a beteget.

A hozzátartozóknak kellett megtanulni internetról, hogyan kell mélyvénás trombózisos lábat kezelni, mások pedig semmilyen támogatást nem kaptak a háziorvostól sem. A háziorvos azt mondta, ő nem tud sem oxigént, sem fájdalomcsillapítót, sem infúziót adni,

HÍVJÁK FEL A MINISZTERELNÖKÖT!

Volt olyan, akit nem sokkal a hazaszállítás után vissza kellett szállítani a kórházba. Olyan esettel is találkozott az ápoló, hogy egy három hete májkómában lévő betegnél, a kézzel írott zárójelentésen az szerepelt, hogy saját kérésére távozott a kórházból! Az egyik beteget szombati napon úgy küldték haza, hogy

NEM VOLT ÖSSZEVARRVA A HASA!

Egy 58 éves, tumoros hölgynek csak félig volt összevarva a hasfala, amikor hazaszállították! Az ápoló hölgy rögtön hívta az onkológiai sebészetet, hogy itt súlyos szabálytalanság van, a sebész jelezte, hogy azonnal indul, de másfél óra múlva sem ért oda, de sajnos akkor már nemis lett volna rá szükség, mert a beteg elhunyt.

“Emberi sorsokról van szó, emberéletekről van szó, és mi, akik maradunk, nem lehetünk közömbösek az emberi sorsok iránt.” – zárja le a filmet Korózs Lajos.

Forrás:OLKT

Leave a Reply 98 megnézve, 1 alkalommal mai nap |