< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Továbbiakban kiemelten várjuk a Baksi Búza Zsolt faluvezető vagyonosodásának s annak a személyijövedelemadó bevallásának kivonatát!

| Mobile | RSS

Továbbiakban kiemelten várjuk a Baksi Búza Zsolt faluvezető vagyonosodásának s annak a személyijövedelemadó bevallásának kivonatát!

“Pénteken felkerült a kormánytagok 2019-ről szóló személyijövedelemadó-bevallásainak nagyon rövid kivonata a kormány honlapjára. Az egyoldalas adatlapból kiderült, mennyi volt a politikusok összevont adóalapja, mennyi adót fizettek tavaly, és mekkora adókedvezményben részesültek.”

Továbbiakban kiemelten várjuk a Baksi Búza Zsolt faluvezető vagyonosodásának s annak a személyijövedelemadó bevallásának kivonatát!

Továbbá várjuk a Baksi Képviselő testület minden tagjának+ Dobos Péternek, aki több tiszteletdíjat kapott mint a képviselő testület tagjai, amikor Társadalmi alpolgármester volt(?!?!) Most külsős alpolgármester lett, aki nem végez Munkát!Tegye nyílvánossá a személyijövedelemadó-bevallásainak rövid történetét!!

A képviselők vagyonnyilatkozatait felháborítónak tartom! Az adataik nem változnak. E-trükköket aláírja-hitelesíti a jelenlegi jegyző Dr. Faragó Péter

Búza faluvezető házai…(!) strómanokhoz kerültek?? A vagyona elszállt mint a madár a strómanok világához!(belső informátorunk)

oil

Leave a Reply 142 megnézve, 1 alkalommal mai nap |