< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Sneider skinhead szerint Jákob csak egy bábú: Szilágyi, Gyurkovics és a zsúrpubis szerkesztő irányítja a csicskapártot

| Mobile | RSS

Sneider skinhead szerint Jákob csak egy bábú: Szilágyi, Gyurkovics és a zsúrpubis szerkesztő irányítja a csicskapártot

A párt utolsó előtti elnöke erről a szélsőbalos ATV Harcosok Klubja című műsorában beszélt.

Mint ismert, Sneider Tamás, a Jobbik korábbi elnöke kilépett a Jobbik-frakcióból, valamint a parlamenti alelnöki pozíciójáról is lemondott. A politikus az ATV-ben beszélt a történtekről.

Sneider a Harcosok Klubja című műsorban elmondta, amikor a Jobbik 2013 környékén eldöntötte, hogy megpróbál egy jobbközép politikát folytatni, maga is a támogatók között volt.A mostani kilépés sem a néppártosodás miatt történt

– hangsúlyozta a politikus.

A Jobbik korábbi elnöke arról is beszélt, hogy Ungár Péter milyen szerepet játszott a kilépésében, illetve hogy tartanak-e az LMP felé. Sneider Tamás számára az elmúlt pár hét egyik mélypontja az ungáros sztori volt, úgy érzi, Sorossal egy szintre került a vita:a Jobbiknak Ungár Péter lett a saját Sorosa.

A politikus elárulta, zajlik a háttérben a fővárosi körzetek osztogatása, a Jobbik viszont nem tényező ebben, nem tud beleszólni. Teljesen persze nem megkerülhető – pontosított a politikus a műsorvezetői kérdésre reagálva –, de úgy tekintenek rá, mint a vidék pártjára. A vidék pedig a Fidesz fennhatósága. Az esélyes körzetek a városi, főleg budapesti területek, ahol azonban a Jobbiknak alacsonyabb a támogatottsága.

Sneider Tamás kitért a Jobbik jelenlegi pártvezetésére is. Elmondása szerintténylegesen nem Jakab Péter, hanem egy kisebb társaság (Szilágyi György, Gyurkovics Tibor és Béres Ferenc Attila) vezeti a pártot.

Béres (zsúrpubi) a kommunikációért felel, amely Sneider szerint teljesen átállt a baloldali retorikára.

Sneider a műsorban elmondta, a Jobbiknak az lett volna a célja, hogy jobboldali, hagyományőrző választókat hozzon be az ellenzéki térfélre, ez a kísérlet azonban kudarcba fulladt.

Forrás: 888.hu

fecsego.eu/vadhajtások.hu

Leave a Reply 116 megnézve, 1 alkalommal mai nap |