| Mobile | RSS

A grabancánál fogva kellene kipenderíteni Orbánt az EU-ból egy ekkora gyalázat után

Írta Altruista -2020-06-19    

Ha lenne eszük, azonnal megtennék.

Mint a nagyszájú, hazudozó diákot szokás a tanóráról, úgy kellene kipenderítenie Orbán Viktort az uniós országok vezetőinek a civilizált európai országok közösségéből az az interjú után, amit péntek reggel a közrádiónak adott. Magyarország miniszterelnöke olyan minősíthetetlen, egy kocsmai könyöklő színvonalához is méltatlan stílusban beszélt a legfőbb európai szövetségeseinkről, olyan mértékben sértő, lealacsonyító és penetráns vádakkal illette őket, amiket nemhogy egy ország vezetőjétől, de a felcsúti lelátó alkoholista drukkereitől sem várna az ember.

Orbán, mint egy zárt osztályos elmebeteg, az Európai Bíróság tegnapi ítéletéről, ami a 2017-es civiltörvény visszavonására szólította fel a kormányt, azt mondta, hogy

A “NYUGAT-EURÓPAI IMPERIALIZMUS ERŐLTETTE RÁ A NÉZETEIT MAGYARORSZÁGRA”, AMINEK Ő A HÁTTERÉBEN KÜLÖNBÖZŐ NEMZETKÖZI HÁLÓZATOKAT, HÁTTÉRHATALMAKAT ÉS TERMÉSZETESEN SOROS GYÖRGYÖT SEJTI.

Szerinte ezek a háttérhatalmak azért akarják ráerőltetni a nézeteiket “Magyarországra”, mert másképp gondolkodik a családról, munkáról és migrációról. A nemzetközi bíróságokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, azok is “gyakran részei ennek a nemzetközi hálózatnak”.

ÉN NEM SZERETEM AZT AZ EGYSZERŰ MEGOLDÁST, HOGY MINDEN BONYOLULT NEMZETKÖZI JELENSÉG MÖGÉ ODAKÉPZELÜNK EGY ÖSSZEESKÜVÉST, DE ETTŐL MÉG ÖSSZEESKÜVÉSEK VANNAK. ÉS KÉTSÉG KÍVÜL, A FORMÁLIS KERETEKET MEGKERÜLVE, HÁTTÉRHATALMI SZERVEZKEDÉSEK VANNAK, ÉS BIZONYOS BÍRÓI ÍTÉLETEKBŐL EZ EGYÉRTELMŰEN KIOLVASHATÓ

– hazudta Orbán. Hozzátette: ha megnézzük, hogy kik azok a magyarok, akik a nemzetközi ítélkezésben részt szoktak venni, akkor “nagyon könnyen megtaláljuk az összefüggést a Soros-féle nemzetközi hálózattal”.

Orbán az ítélet kapcsán azt is elmondta, hogy őt “jó kedvvel töltötte el”. Ezt azzal a Varga Judit által tegnap hangoztatott bődületes hazugsággal indokolta, miszerint a bíróság az ítéletével végső soron elismerte, hogy “az átláthatóság egy olyan érték, amit joggal tűz ki célul egy kormány”. Ezt persze soha senki nem vitatta el a kormánytól, de Orbánt ez szemlátomást nem zavarta, mert ezután hosszú percekig azt fejtegette, hogy a magyaroknak joguk van tudni, hogy “kik, mennyi pénzt tesznek bele a politikai életbe annak érdekében, hogy az emberek döntését befolyásolják.”

Ezután kifejtette, hogy Magyarországon szerinte vannak a politikai életnek olyan szereplői, akik csökkenteni akarják Magyarország szuverenitását, csökkenteni akarják hazánk nemzeti függetlenségét, és ezért szokták támadni a kormányt Brüsszelben. “Ezt hol az Európai Egyesült Államoknak hívják, hol az európai intézmények megerősítésének, hol az európai értékeket garantáló európai testületeknek a megerősítéseként írják le” – fogalmazott, majd mindenkit megnyugtatott, hogy

Ő NAGY SZERENCSÉNKRE AZÉRT “ÁTLÁT A SZITÁN”, ÉS TUDJA, HOGY „EZEK MIND UGYANANNAK A LIBERÁLIS IMPERIALIZMUSNAK AZ ESZKÖZEI”.

Orbán az interjú végén a Lánchíd körül kialakult politikai vitára is kitért. Mint mondta, a főváros kevésbé rossz szándékú, mint inkább “szerencsétlen”. Aztán dühösen azt mondta, szánalmasnak tartja, hogy Karácsonyék pénzhiányra hivatkoznak, miközben a költségvetési számokban látja, hogy a főváros számláján 180 milliárd forint van, „tehát tele vannak pénzzel, csak értelmesen fel kellene használni”.

DE MIUTÁN A VÁLASZTÁSOK MEGVOLTAK A FŐVÁROSBAN, EGYETLEN DOLGOK TUDUNK TENNI: SZURKOLUNK NEKIK, HOGY SIKERÜLJÖN

– zárta a hazugságait Orbán.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 108 megnézve, 1 alkalommal mai nap |