| Mobile | RSS

Karácsony bekeményít, tömegtüntetést hirdetett meg Orbán ellen

Írta Altruista -2020-06-20    

Eljött a pillanat, amire hónapok óta vártunk, Karácsony Gergely a kormány fővárost sújtó büntetőadója miatt szombaton Facebook-oldalán az alábbi üzenetet küldte körbe:

A kormány büntetőhadjáratba kezdett Budapest ellen. A tiszta és világos választói akaratot költségvetési eszközökkel, a városunkra szabott igazságtalan és káros megszorításokkal akarja felülírni.

Ezért kérlek, hogy most vasárnap, június 21-én délelőtt 10 órától 11 óráig a megnyitott pesti alsórakparton, a Lánchíd melletti részen, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon álljunk ki együtt a fővárosunkat fojtogató elvonások, a kicsinyes politikai bosszú ellen. Örülnék, ha újra találkozhatnánk és válthatnánk pár szót vasárnap.

Karácsony körüzenete

Ha Ön sem ért egyet azzal, hogy Orbán Viktor a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság ürügyén végleg kivéreztesse Budapestet, és a rendszerváltás óta először nettó befizetőjévé tegye az állami költségvetésnek (miközben az ország GDP-jének 40 százalékát a budapestiek termelik meg), akkor álljon ki Ön is a Budapest-adó ellen!

A helyszín: Pesti alsó-rakpart, a Lánchíd melletti részen, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon

Időpont: június 21. vasárnap délelőtt 10-11 óra között

Bővebben itt olvashat a kormány tervezett büntetőadójáról, és Karácsony felháborodott reakciójáról:

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 130 megnézve, 1 alkalommal mai nap |