| Mobile | RSS

Deszki panaszáradat a szerkesztőségünk felé…

Meglepődtem! – hisz rég keresték már fel a nemzetközi hírportálunkat. Akkor az összetartozás hiányzott…

Többen panaszkodtak -a kiskertesek főleg- a birtokháborítások miatt! Sokan nem veszik komolyan ezt a problémát.

–Pl:- Bakson a faluvezető nem engedi a birtokháborítás megszüntetését! Nehogy már a polgâroknak legyen igazuk! Az ebből fakadó fertőzéseket pl; a testen kialakuló vizhólyagok szétpattannak, illetve a bőrfelületen maradandó nyomot hagynak! A gyógyulása több hónapot vesz igénybe! Bodzafák a tetvek millióiknak adnak buvóhelyet, illetve a szaporodási lehetőséget kínálnak a fertőzés melegágyának…a faluvezető nem foglalkozik ilyen pitricsáré ügyekkel, hisz azzal dicsekszik, neki államtitkár a barátja nem az igazmondás bajnoka?!?–

A deszki Polgármester Úr felszólította elrendelte jogszabályokra hivatkozva falu lakosságának , hogy szüntessék meg ezeket az áldatlan állapotokat! Hisz ezzel a negatív hozzáálással veszélyeztetik falunk lakosságának az egészségügyi helyzetét! Sajnos nemcsak ezekkel a problémákkal állnak szembe a polgárok, hanem a közutak a kiskertekben és egyes utcákban járhatatlanok, elhanyagoltak s kátyúkkal díszített mélyedések ásítoznak, ami lassan felemészti a bizalmat az embereket és ezàltal kialakul a félelem effektusa…A gaz, a gyomnövények, a parlagfű stb megkeserítik az ott lakók életét!! Ami szétszakítja, megrongálja a családok harmoniáját; a gyermekek fejlődését!Nem beszélve a kialakuló egészségromlás kishitűvé teszi a családokat, ami végzetes lehet, valamint a bizalom jelképét az önkormányzat felé!

Bízunk a Deszk Polgármesterben -aki igéretet tett:- megszünteti a birtokháboritásokat, valamint virágzó egészséges faluvá varázsolja deszket!

-oil-

Leave a Reply 127 megnézve, 1 alkalommal mai nap |