< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Az egyik legképzettebb baksi polgár Dr. Orosz Éva belgyógyász-képviselő asszony!

| Mobile | RSS

Az egyik legképzettebb baksi polgár Dr. Orosz Éva belgyógyász-képviselő asszony!

Oláh István László főszerkesztő

A faluban mindenki szereti. Szeretettel beszélnek róla az emberek. Segítőkész, együttérez a betegeivel, támogatja az időseket, a fiatalokat, a családokat! Nem tud nemet mondani!

Nem lehet olyat kérni tőle amit nem teljesítene! Mindenkihez van egy pár kedves szava! Meghallgatja türelmesen, majd jótanácsokkal látja el a baksiakat!

Azt tudni kell róla, hogy az orvosi hivatása mellett önkormányzati képviselő is. A munkáját itt is lelkiismeretesen teljesíti! Bármikor, bármilyen időpontban keresik fel az orvos- képviselő asszonyt, helyt áll s tanácsokkal támogatja, segíti a betegeit-szavazóit! Nem véletlen , hogy a negyedik ciklusát kezdte meg!

Gratulálunk – falunevében- a szeretet orvosunknak Dr.Orosz Éva belgyógyász szakorvos asszonynak

oil

Búza Zsolt faluvezető tagadja hivatalosan is(!?) , hogy a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál az EP média partnere Bakson nincs szerkesztősége!! A világon 100 országban is jelen van!

Ezt a bíróság is megerősítette a szerkesztőségünk telephelyét!- ám ettől függetlenül Búza nem ismeri el!!!-a Baks.hu -ra nem engedi hogy felvegyék. Nagyon sokan kinevetik a makacssága miatt az országban, már a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzatnál is!

Leave a Reply 59 megnézve, 2 alkalommal mai nap |