< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Kultúra / Blog article: Továbbra sem találják Orbán Viktor barlangjában Váczi Gergőt

| Mobile | RSS

Továbbra sem találják Orbán Viktor barlangjában Váczi Gergőt

OLKT.net

A tv2 zsurnalisztája még június 21-én este tűnt el miután örömtáncot járt a miniszterelnök új profilképe körül.

KÖZÉLETKözzétéve 2020 jún 30.

 0MegosztásFérfiak, már nem kell Viagra-ra!A feleségem egész éjjel sikoltottPeruvian Maca

Adskeeper

A kereséshez csatlakoztak már a Vöröskereszt és a Katasztrófavédelem barlangi mentői is, valamint egy-egy azeri és török speciális mentőkből álló alakulat is úton van már.

A tv2 hivatalos közleményt adott ki: egyelőre még nem aggódnak kollégájukért, gyakorlott barlangász, nem először tölt el huzamosabb időt kormánypárti politikusok barlangjában. Valamint eltűnésekor szerencsére ott volt nála Orbán Viktor új profilképe és egy palack mentes víz.

“Gergő rutinos barlangjáró, ilyen helyzetben tisztában van azzal ő is, hogy keresik, nem is kevesen. Fontos ilyenkor nem feladni, nem elveszteni a reményt. Érdemes ilyen helyzetben valami pozitívra gondolni. Például arra, hogy a magyar kormány gazdaságvédelmi akcióterve kiemelkedik az uniós országok gazdaságélénkítő intézkedései közül” – nyilatkozta Bagdy Emőke, barlangi eltűnésekre specializálódott pszichológus.

Egyébként nem ez az első eset, hogy valaki eltűnik a miniszterelnök barlangjában: legutóbb Bayer Zsolt járt így.

Forrás, bővebben és hasonlóan izgalmas, ironikus cikkek:

Továbbra sem találják Orbán Viktor barlangjában Váczi Gergőt

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 881 megnézve, 1 alkalommal mai nap |