| Mobile | RSS

Médiatanácsadás: Angela Merkel kancellár látogatása szerdán

Sajtóközlemények 4 órával ezelőtt  

Szerdán Angela Merkel német kancellár tartózkodik a Parlamentben, hogy megvitassa az EP-képviselőkkel a német elnökség prioritásait.

David Sassoli, az EP elnöke 13.20-kor fogadja a kancellárt a Parlament bejáratánál. Ezt követően mindkettő rövid nyilatkozatokat tesz, mielőtt kétoldalúan találkoznának.


A korlátozott tér- és fizikai távolodási szabályok miatt a nyilatkozatok alatt a média hozzáférése nagyon korlátozott lesz. TV-kamerák nem engedélyezettek, csak állóképesek.


Az EP házigazda műsorszolgáltatóként fog működni, és teljes videó közvetítést biztosít az EbS + weboldalon az EbS + https://audiovisual.ec.europa.eu/en/ebs/2/20200708/European%20Parlament , valamint a https: webes közvetítés útján : //multimedia.europarl.europa.eu/en/plenary-session_20200708-0900-PLENARY_vd


Ez magában foglalja a hivatalos érkezést és a nyilatkozatokat, a kerekasztal előtt a kétoldalú találkozót és a plenáris vitát.


Az élő visszajátszásokat és az összes rendelkezésre álló anyagot közzéteszik az EP Multimédia Központban: https://multimedia.europarl.europa.eu/en/german-presidency_15901_pk .


A videókészlet jele a SPAAK és a SPINELLI épületek harmadik és negyedik emeletének sajtó számára kijelölt munkaterületein több elosztási ponton (audio-beágyazott HD-SDI) keresztül elérhető lesz a sajtó számára kijelölt munkaterületeken.


Az akkreditációs és forgatási engedélyeket az akkreditációs központban, az Esplanade Solidarnosc-nál kell átvenni.


Az audiovizuális sajtó kérésre hozzáférést kap a Karamanlis gyaloghíd és a csarnok belsejében található sajtógaléria szokásos munkahelyeihez.


A SPAAK épület negyedik emeletén korlátozott számú kameraállás áll rendelkezésre, a kamra bejárata felé.


További munkaterület lesz elérhető a VoxBox terület mindkét oldalán.


Foglalással, kérésekkel és kérdésekkel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot e-mailben az avplanning@ep.europa.eu telefonszámon és a +32 2 2842010 telefonszámon.

fecsego.eu/hírek Európai Parlament

Leave a Reply 137 megnézve, 2 alkalommal mai nap |