| Mobile | RSS

Baksi Jaksa Zsanett meg az igazmondás…

Ma -2020. Július 8-án 9 óra 11 perckor bementem a baksi önkormányzathoz, hogy tisztázzuk az elmaradt panaszok, közérdekű bejelentéseket Dr.Faragó Péter nagytiszteletű jegyző Úrral!

Kimentünk az udvarba, mivel a jegyző Úr rágyújtott.

/Jaksa Zsanett mikor meglátott azonnal elszaladt Búzához és nem mondott igazat! Már ezeket az igénytelen hazugságokkal nem foglalkozom! Nehezen viseli ha kritizálják a hibáit!!/

Mikor Búza s Dr Faragó Péter jegyző Úr kiléptek a házasságteremből….Búza azonnal nagyképűen, lekezelően megfenyegetett!

Megdöbbentő jelenet volt…nem reagáltam a fölényeskedő faluvezető agyitombolására! Jaksa nem mondott igazat Búzának! Azt tapasztaltam, hogy ő irányítja Búza indulatait!

Péterrel kimentünk az udvarra! Búza utánunk érkezett s “megfenyegetett,” ne zaklassam Zsanetkát”! Azokat a nőket, akiket:- ka, ke képzővel kázzák, akivel….(?) Bakson mindenkinek – nekem is- azzal dicsekedett, hogy megyei képviselő s nem tud napi szinten bejárni dolgozni a hivatalba! Megértem; a vállalkozásában is dolgozik jövedelmet nem vesz fel (?) NAV figyelem…a vagyon nyilatkozatai hiányosságokat prezentál(!)

Ezt követően felhívtam a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzatot s beszéltem Trajné Lakos Mónika Kabinetvezető asszonnyal! Tájékotattam a kialakult helyzetről. Búza mindig dicsekszik és nagyokat mond!!! Azt hiszi ettől tekintélyessebb lesz! Búza azzal dicsekszik, hogy az Önkormányzat képviselője, s majd elintézi a pofámat! Várjon egy pillanatra, megnézem! Nem tagja a képviselőknek!

Véleményem; Búza alkalmatlan a politikai pályára! A nagyképűsége odáig ér, hogy parlamenti államtitkár a barátja, majd Ő segít neki!

A többi érveket , mint vagyonnyilatkozatok, adóügyinyílvántartások…stb később fogom leírni!

Fel fogom keresni az EP főügyész asszonyt Laura Kövesit,valamint….

Oláh István László

főszerkesztő az EP média partnere

ui: a baksi önkormányzatnál 12- 13 óra között nem veszik fel a telefont, Jaksa Zsanett érti ezt…

Leave a Reply 173 megnézve, 1 alkalommal mai nap |