< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG/S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Vascsővel ütött a féltékeny férj – letartóztatását indítványozta az ügyészség

| Mobile | RSS

CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG/S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Vascsővel ütött a féltékeny férj – letartóztatását indítványozta az ügyészség

 
   6720 Szeged, Stefánia sétány 10. • 6701 Szeged, Pf.: 432.
    Tel.: (62) 622-651 • (62) 622-680 • Fax: (62) 622-689
           E-mail: csongrad-csanad.fou@mku.hu 

Letartóztatását indítványozta a főügyészség annak a férfinak, aki egy Csongrád-Csanád megyei kistelepülésen idén július első napjaiban, az esti órákban egy fémrúddal vert fejbe egy másik férfit, életveszélyesen megsebesítve őt.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és felsége viszonya már régebb óta megromlott, köztük állandósultak a családi viták. Az eset napján a gyanúsított a nő telefonjában olyan tartalmú üzenetváltást talált, amelyek hatására féltékenykedni, majd veszekedni kezdett. Az asszony röviden értesítette a kialakult helyzetről a sértettet, aki ennek hatására a házaspár lakóházához hajtott. Őt meglátva a gyanúsított egy nagykéssel valamint egy 50 cm-es vasrúddal felfegyverkezve ment ki az utcára. Itt szóváltásba keveredtek, melynek során a gyanúsított a sértettet úgy fejbe verte a vasrúddal, hogy a férfi a helyszínen összeesett és elájult.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette indult eljárásban a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye valamint a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a kényszerintézkedés elrendelésére.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a tegnapi napon, az ügyészi indítvánnyal egyezően, egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Végzése véglegessé vált.

Szeged, 2020. július 9.

Dr. Kopasz Zsolt
főügyész

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |