| Mobile | RSS

Dagad az országos botrány: Súlyos kérést intézett Vadai Ágnes Orbánékhoz – vajon merik teljesíteni

2020. 07. 09.

Vadai Ágnes DK – Fotó: Vadai Ágnes FB oldala

Kérjük oszd meg a bejegyzést, hogy másokhoz is eljusson az igazság:

A kormány oldja fel a titkosítást a fideszes pe***ilbotrányban!

Az Orbán-kormány mindent megtett, hogy eltitkolja perui nagykövete ped***lbotrányát.

Nem elég, hogy vélhetően egy amerikai nyomozás deríthette ki az igazságot a ped***l magyar diplomatáról, nem elég, hogy ezek után teljes titokban váltották le és menekítették haza a magyar titkosszolgálatokkal a nagykövetet, még a külügy beszámolóját is 10 évre titkosították, amelyet az Országgyűlés Külügyi Bizottsága előtt tett.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány oldja fel a titkosítást a fideszes pedo***botrányban!

Elég volt abból, hogy az Orbán-kormány megpróbálja eltitkolni a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb pedo***botrányát csak azért, mert az elkövető a fideszes kormánynak dolgozott.

A kormány a házi ügyészségén keresztül azt már elintézte, hogy Kaleta Gábornak ne kelljen börtönbe mennie, de azt nem teheti meg, hogy folytatja a titkolózást az iszonytató ügyben.

Tudni akarjuk, hogy mióta tudtak a ped***il bűncselekményekről, és hogy hogyan, mely titkosszolgálattal hozatták haza teljes titokban a pe***il nagykövetet! A kormány nem csak az országnak tartozik ennyivel, hanem azoknak a gyereknek is, akik a pe***il nagykövetnél talált po***gráf képeken szerepeltek.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 70 megnézve, 1 alkalommal mai nap |