< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Gyerekpornót, csonkításos videókat küldözgettek egymásnak 13-17 éves tinik Olaszországban, elfogták őket

| Mobile | RSS

Gyerekpornót, csonkításos videókat küldözgettek egymásnak 13-17 éves tinik Olaszországban, elfogták őket

SZERZŐ: 168 ÓRA

Gyerekpornót és csonkításos videókat küldözgettek egymásnak 13-17 éves tinik Olaszországban – írja az ABC alapján a 444.hu.

Az olasz hatóságok szombati bejelentése szerint azonosították tinédzserek egy húsz fős csoportját Toszkánában, akik gyerekpornót és olyan, a darkwebről származó videókat osztottak meg egymással, melyeken erőszakos jelenetek, öngyilkosságok, csonkítások, még lefejezések is láthatók.

A rendőrséget az egyik, 15 éves gyerek anyja értesítette, miután megtalálta fia mobilján a megosztott felvételeket. A rendőrség közlése szerint

elképesztő mennyiségű videót találtak a tinédzsereknél,

ezeket WhatsAppon és Telegramon, illetve más csetappokon osztották meg egymással. A bűncselekményeket vizsgáló postarendőrség szerint még keresnek az ügyben érintett esetleges résztvevőket. 

A gyermekpornográfia megosztásával vádolt fiatalok szabadlábon várják az ügy további alakulását.

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 63 megnézve, 1 alkalommal mai nap |