| Mobile | RSS

Magyarország már = ORBÁN-ia !?-Fidesznyikum?

KÖZÉLETKözzétéve 2020 Júl 13.

Created with GIMP

‘Tengerre magyar …!(?)
MERT:
“A miniszterelnök szerint a magyar ember börtönben érzi magát, ha nem látja egy évben legalább egyszer a tengert. ”
ÁM: Az új cél mégis ez :” Több Balaton, és kevesebb Adria! – mert, mégis csak így hirdette meg maga a K.Vezető!

vagyis:
a.)BALATON-t ( a magyar tengert?) a zembereknek – de, már persze csak azoknak, akik majd képesek lesznek az új tulajdonosok , az OrbánNemisstrómannMészáros-család szabta egyre borsosabb árakat megfizetni ! -hisz -gyakorlatilag már az ővék,( a szép nagy MAFFIA-családé) a Balaton – is-
DE, az
b.) ADRIÁ-t, (a mediterrán Földközi tengert) inkább csak megtartanák a boldog keveseknek – vagyis a szorgos pénzgyűjtésben megfáradt OrbánNemisstrómannMészáros-családnak, és még esetleg néhány közeli , kiváltságokat is élvező MAFFIA-családbeli NER-lovagnak …
-ki másnak ?- pontosabban;senki másnak…- ugyebár …?-

DE, pont úgy, ahogy már -úgy nagyjából,- “az elmúlt nyocccc évben is … ;
>Közszereplők Nemzeti Szégyenfala – Hungarian wall of Shame>>
az alábbiakat 2017.-ben írtuk (!) ->azóta “csak” annyi változott, hogy a yachthoz ma már ‘tartozik’ Mészáros nevén, egy kastélynak is beillő ‘villa’…!
Tehát, ím:
BEMUTATJUK : ( tán, egyszer majd ‘a Lölőnek ‘ is bemutat valaki …)
Ez az a *”kis hajó” ahol Mészáros, -vagy ki ?- tárgyalt azzal a nemzetközi körözés alatt álló arab üzletemberrel, aki a szomszédja is lett abban a bizonyos jól védett budapesti utcában ,- és ez az
a yacht , amelyen jelenleg Mészáros Lölő lánya nyaral az új férjével …
‘röviden’: “Ez az Arteamy nevü luxusyacht melynek ára:
€ 4,950,000 azaz 1.485.000.000.- Ft.
Vagyis egy átlag keresetü munkás 1200 havi bére.
Ugyan a yacht máltai zászló alatt van bejegyezve, de a pletykák szerint a tényleges tulajdonosa egy középeurópai kisállam miniszterelnöke.”- ”
.

ÁM! -> -Ím, a máltai zászló magyarázata > erre is “csak” 2020-ig kellett várnunk –
MERT
“Az új uniós szabályoknak köszönhetően nyilvánosságra kellett hozni a máltai offshore cégek valódi tulajdonosait,
ÉS:
így derült ki, hogy a kormányközeli üzletemberek és fideszes politikusok, köztük Mészáros Lőrinc által is használt Artemy és Lady MRD nevű jachtokat üzemeltető L&L Charter Ltd. valódi tulajdonosa Szíjj László tiszakécskei nagyvállalkozó, a negyedik leggazdagabb magyar.

Az Átlátszó az elmúlt években többször írt arról is, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által is használt, osztrák bejegyzésű, OE-LEM lajstromjelű luxus magánrepülőgép többször is pontosan oda repült a horvát tengerpartra, ahol éppen a Lady MRD nevű jacht volt, az Artemy fedélzetén pedig már Mészáros Lőrincet és a fideszes elit más tagjait is lefotózták már.

A Lady MRD nevű jacht egyébként éppen eladó, 16 millió 900 ezer eurót, azaz kicsit kevesebb, mint 6 milliárd forintot kérnek érte. De ha elkel, akkor is Szíjj tulajdonában marad a kisebb jacht, az Artemy”

Forrás:Közszereplők Nemzeti Szégyenfala – Hungarian Wall of Shame

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 170 megnézve, 1 alkalommal mai nap |