| Mobile | RSS

Szexuálisan bántalmazta, koldulni küldte kisgyerekeit egy család Kerepesen

A nagymama őrizetbe vétele a rendőrség fotóján.

Úgy tudni, a szülők a nagymama felbujtásával abuzálták 6, 4, 3 és 2 éves gyereküket.

HARTA VIKTORMA, 09:22

Őrizetbe vett a rendőrség egy nőt és egy férfit, akik szexuálisan bántalmazták négy kiskorú – a bűncselekmény idején 6, 4, 3 és 2 éves – gyermeküket Kerepesen.

rendőrség keddi közlése szerint a 27 éves anya és a 30 éves apa még 2017 nyarán szinte napi rendszerességgel szexuális cselekményre kényszerítette a gyerekeket, miközben az apai nagyanya ezek folytatására biztatta őket.

HA A GYEREKEK NEM AKARTÁK CSINÁLNI, AMIT A SZÜLŐK MONDTAK, ERŐSZAKKAL, TESTI FENYÍTÉSSEL BÍRTÁK RÁ ŐKET. ELŐFORDULT OLYAN IS, HOGY A GYERMEKEK SZEM- ÉS FÜLTANÚI VOLTAK SZÜLEIK SZEXUÁLIS EGYÜTTLÉTÉNEK.

A család mocskos konyhája a rendőrség fotóján.

A család mocskos konyhája a rendőrség fotóján.Fotó: police.hu

A szülők többször arra is kényszerítették gyermekeiket, hogy alig egy hónapos testvérüket magukkal vigyék, és egy kistarcsai élelmiszer áruház előtt kolduljanak, arra hivatkozva, hogy betegek.

A gyerekeket kiemelték a családból és nevelőszülőkhöz kerültek. A pszichológus szakértő véleménye szerint valószínűsíthető a gyerekek korábbi bántalmazása.

A rendőrök hétfő reggel mentek ki a családhoz, a szülőket nem találták otthon, az 57 éves nagymamát viszont előállították. A szülők önként jelentkeztek, amikor megtudták, hogy a rendőrök keresik őket.

A rendőrség a szülők ellen szexuális erőszak, szexuális visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetése, a nagyszülő ellen szexuális erőszak és szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Mindhárman tagadták a bűncselekmény elkövetését, a férfi és az anyja panaszt is tett a gyanúsítás ellen. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatásukat.

fecsego.eu/röviden.hu

Leave a Reply 53 megnézve, 1 alkalommal mai nap |