< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG/S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Ittasan reklámtáblának ütközött, majd elaludt – vádemelés lett a vége

| Mobile | RSS

CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG/S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Ittasan reklámtáblának ütközött, majd elaludt – vádemelés lett a vége


      6720 Szeged, Stefánia sétány 10. • 6701 Szeged, Pf.: 432.
        Tel.: (62) 622-651 • (62) 622-680 • Fax: (62) 622-689
                    E-mail: csongrad-csanad.fou@mku.hu

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki tavaly ősszel, ittas állapotban, kétszer is ugyanarra a benzinkútra hajtott be.

A vádirat szerint a vádlott 2019. szeptember 1. napján az egyik megyebeli kisváros benzinkútjára hajtott be, majd ott nekiütközött ittasságából adódóan egy reklámtáblának. A következményeket azonban nem várta meg, hanem elhajtott, azonban 15 perc elteltével ismételten ugyanarra a benzinkútra ment, majd leparkolt és elaludt a gépkocsiban.

A kiérkező rendőrök igazoltatták, majd az eljárás során megállapítást nyert, hogy szervezetében szeszesital fogyasztásából származó alkohol van.

A vádlott egyébként vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A járási ügyészség a vádlottat ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja és indítványozta, hogy a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalával állapítsa meg bűnösségét.

Szeged, 2020. július 17.

                                   a távollévő: 

                                              Dr. Kopasz Zsolt                                                   főügyész           


       helyett jelen lévő: 



      Dr. Herbel Krisztina
         főügyészhelyettes
Leave a Reply 99 megnézve, 1 alkalommal mai nap |