< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Sebestyén Balázs szerint elő kéne venni az orvosokat, akik 5000-ért hosszabbítják az idősek jogsijait

| Mobile | RSS

Sebestyén Balázs szerint elő kéne venni az orvosokat, akik 5000-ért hosszabbítják az idősek jogsijait

Hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásNem fogta vissza magát, miután egy idős házaspár szembe hajtott fel az M4-esre.

Az RTL Klub híradójában a minap arról számoltak be, hogy egy idős házaspár rossz helyen hajtott fel az M4-es autópályára Gyömrőnél és szemben haladtak a forgalommal. A gyorsforgalmi úton aztán két autós megállította őket, segítettek visszafordítani az eltévedt párt, akik egyébként Debercenbe próbáltak eljutni.

Az esetről videó is van:

Ez volt a ma reggeli Balázsék rádióműsor egyik témája, ahol Sebestyén Balázs elég sarkalatos véleményt fogalmazott meg a témában: mint mondta, ő azon nyomban elvette volna az idős férfi jogosítványát, az autót lelakatolta volna.

Hú de tudok az ilyenre haragudni! A háziorvost is megbüntetném, börtönbe zárnám, a csávótól elvenném a jogosítványt, a mamának kötelező házikarantén egy évig, senki sehova. Felderíteném a háziorvosát és azonnal kettő év letöltendőre ítélném őt is, mint a huzat. Elmennek a háziorovosok a fenébe, akik ötezer forintért átengedik, az összes rohadjon meg. Bemegy a papa 68 évesen mankóval, járni nem tud, a zöldségesig nem engednéd le, aztán a háziorvos ötezer forintért azt mondja, vezessen. Aztán kienged egy gyilkost az útra, aki majd megöl valakit. Legjobb esetben saját magát. Ezt nehezen tolerálom. Egy bizonyos kor felett mindenkitől elvenném a jogosítványt. Ez ritmus, ez dinamika, tempóérzék, egyszerűen hülyülünk, ahogy öregszünk. Elfogynak a reflexek, máshogy ismered fel a veszélyt, nem veszed észre, ha hülye vagy. Menjél vonattal. Ezek a legönérzetesebbek: nekik ne mondja meg senki, hogy tudnak-e vezetni, nem öregek.

Természetesen felmerült a beszélgetés során, mi van akkor, ha a fiatalok, középkorúak hajtanak fel ugyanígy az autópályára, Sebestyén elmondta, azért ez többnyire inkább az idősekkel történik meg.

Balázsék · 3 – A menetiránnyal szemben autózott az idős sofőr

Kiemelt kép: Facebook.com/officialsebestyenbalazs

fecsego.eu/hír24

Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |