< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: A Holdon 250 millió állampolgár él… Kitálalt a volt CIA pilóta?///250 millions de citoyens vivent sur la lune… Devine l’ancien pilote de la CIA?

| Mobile | RSS

A Holdon 250 millió állampolgár él… Kitálalt a volt CIA pilóta?///250 millions de citoyens vivent sur la lune… Devine l’ancien pilote de la CIA?

2018. január 4., csütörtök Ajánlom a Facebookon

A Hold már réges-rég lakott…

John Lear, egykori CIA-s pilóta kitálalt arról, hogy pontosan mit is tud az idegenekkel és a Holddal kapcsolatban.

Olyan sokkoló információkat osztott meg a közvéleménnyel, mely rengeteg embert kezdett el foglalkoztatni.

John Lear személye igen komolyan vehető, mivel tényleg a CIA berkeiben mozgott egy időben, hosszú éveken keresztül, és olyan információkba látott bele, melyekbe egy átlagember aligha.

Szent meggyőződése szerint a Hold nem az, aminek látszik. A Hold lakott, és valójában nem is egy égitest, hanem egy hatalmas szerkezet, egy műhold, melyet sok-sok ezer, vagy millió évvel ezelőtt “tettek ide”.

Elmondta, hogy a Holdon mesterségesen gerjesztett lélegezhető levegő is van.

Ez totális sci-finek tűnhet, de emlékezzünk egy nem túl régi felfedezésre, mely azt állította, hogy nagy mennyiségben találtak oxigén részecskéket a Hold felszínén és a légkörben. Talán szándékos információ csepegtetéssel állunk szemben?

John Lear számtalan olyan dokumentumot látott, mely bizonyította, hogy a Holdon rengeteg különféle létesítmény, bázis található.

A NASA és a Pentagon titkos missziók, űrprogramok keretében valósított meg valamit, az emberek háta mögött…

Szerinte az Apollo-missziók során fedezték fel az idegeneket, de már azelőtt sejtették, hogy van valami fejlett civilizáció az égitesten, és az űrverseny csak egy álca volt ahhoz, hogy az egész Apollo-programot megvalósítsák.

Azóta a Hold egy olyan hely, ahol 250 millió idegen és földi állampolgár dolgozik együtt, egy titkos és mindent átszövő kutatási program keretében.

Ennél többet nem tudni, így az sem tiszta, hogy pontosan milyen kutatásokról van szó, de az bizonyos, hogy napjaink technológiai újításaihoz nagyban hozzájárulnak a Holdon felfedezett és kikísérletezett dolgok – állítja sok, Learhez hasonló belső figura.

Bármi is van, egyelőre nem hozzák nyilvánosságra, és teljes a kormányzati titkolózás.

Azonban ez nem fog mindig így maradni…

OSZD MEG másokkal is!

fecsego.eu/a világ titkai

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

250 millions de citoyens vivent sur la lune… Devine l’ancien pilote de la CIA?
23 juillet 2020 | Publier Cour constitutionnelle, actualités, événements, Cour / Parquet / Conseil des arrêts de Szeged, Pictures of Life / tabloïd, salle de presse de l’UE, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News, Blog du rédacteur en chef, Vie publique, Culture, Comité Helsinki hongrois, Szeged Tribunal, Science / Economie, Maison Blanche
Jeudi 4 janvier 2018 je le recommande sur Facebook

La lune est habitée depuis longtemps …

John Cear, un ancien pilote de la CIA, a compris exactement ce qu’il savait des extraterrestres et de la lune.

Il a partagé des informations choquantes avec le public qui a commencé à employer beaucoup de gens.

La personnalité de John Lear peut être prise très au sérieux, car il a vraiment évolué dans les rangs de la CIA en même temps, pendant de nombreuses années, et a vu dans des informations qu’une personne moyenne pouvait difficilement.

Sa conviction sacrée est que la Lune n’est pas ce qu’elle semble. La Lune est habitée, et en fait pas un corps céleste, mais une énorme structure, un satellite qui a été «mis ici» il y a plusieurs, plusieurs milliers ou des millions d’années.

Il a dit qu’il y avait aussi de l’air respirable artificiellement excité sur la lune.

Cela peut sembler une science-fiction totale, mais rappelons-nous une découverte pas trop ancienne selon laquelle de grandes quantités de particules d’oxygène ont été trouvées à la surface de la lune et dans l’atmosphère. Peut-être avons-nous affaire à une fuite délibérée d’informations?

John Lear a vu d’innombrables documents prouvant qu’il existe de nombreuses installations et bases différentes sur la Lune.

La NASA et le Pentagone ont accompli quelque chose dans des missions secrètes, des programmes spatiaux, derrière le dos des gens…

Il a déclaré que des extraterrestres avaient été découverts lors des missions Apollo, mais que cela était suspecté avant qu’il n’y ait une civilisation avancée sur le corps céleste, et que la course spatiale n’était qu’un déguisement pour faire de l’ensemble du programme Apollo une réalité.

Depuis lors, la Lune est un endroit où 250 millions de citoyens extraterrestres et terrestres travaillent ensemble dans un programme de recherche secret et global.

Nous ne savons pas plus que cela, donc on ne sait pas de quel type de recherche il s’agit, mais il est certain que les choses découvertes et expérimentées sur la lune contribuent grandement aux innovations technologiques d’aujourd’hui, disent de nombreuses personnalités internes à Lear.

Quoi qu’il en soit, il n’a pas encore été rendu public et le secret gouvernemental est complet.

Cependant, ce ne sera pas toujours le cas…

PARTAGEZ avec les autres!

fecsego.eu/ les secrets du monde

www.fecsego.eu portail international de nouvelles

Leave a Reply 74 megnézve, 1 alkalommal mai nap |