< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Sátoraljaújhely polgármesterének és önkormányzatának!

| Mobile | RSS

Sátoraljaújhely polgármesterének és önkormányzatának!

Nyilt levél!

KÖZÉLETFrissítve: 2020 Júl 22.

 0Megosztás-7 kiló egy hét alatt diéta nélkül! A nagyi fogyási módszereKeto Diet

Adskeeper

Tisztelt képviselőm, képviselői testület és Tisztelt Polgármester úr!

Önök e város szolgái a város lakóinak megbízásából.

Hát’ tessék! Szolgálják akkor a várost!

Tavasztól “Otthon maradtam”, mert ugye Koronavírus. OK, rendben van. Aztán itt a nyár és az udvarra sem tudok kimenni, mert ugyan nem korona, de szúnyog…és nem elvétve itt-ott egy – kettő, hanem felhő.

Tegnap, sötét este járt erre a permetező autó…

Fogalmam sincs mit permetezett ki (lehet hogy épp szúnyogot), de ma már napközben szét csíptek a szúnyogok. A késő délutáni órákban már szigorúan házon belül tartózkodunk és az elektromos szúnyogirtóban ott a friss, új lapka, hogy legalább éjszaka ne csípjenek. Tegnap 3 ezer FT-ot hagytam a Tescóban szúnyogriasztóért.

Felkérem, sőt! ..felszólítom önöket, hogy az udvaromból, az utcából, a város minden részéről takaríttassák ki a vérszívókat! Mert az lehetetlen, hogy az udvarra, utcára kimenni nem lehet a szúnyogok miatt, holott tegnap este permeteztek.

Márciusban kaptam egy levelet, hogy fizessek be ennyi és ennyi összeget, mert elmaradásom van és ráterhelik a házamra…Bementem az önkormányzathoz, ahol kiderült, hogy nem hogy adósságom, de túlfizetésem van.  Egyébként én eddig soha egyetlen percet, órát napot sem késtem a befizetésekkel…Én megtettem a kötelességemet.

FIZETTEM.

Most Önökön a sor!

Helikopter állítólag nem permetezhet, mert ahhoz valamiféle engedély kell (de vajon kitől, mint tőlem?) Ki ad engedélyt egy önkormányzatnak, ha nem, az ott lakók? De OK! Akkor meg, ha kell minden nap, akár ötször is járjon erre a permetező autó. Mindaddig míg az adómból befizetett összegből telik szúnyogirtásra.

Mindenki tegye a dolgát!

Én fizetek!

Önök meg, mint városunk SZOLGÁI, végezzék, vagy végeztessék el a szúnyogirtást hathatósan. Többek között ezért is tarjuk, választottuk Önöket!

Mert az lehetetlen, hogy tegnap irtás előtt 20, ma irtás után meg 40 szúnyog szívja a véremet!

Felkérem, felszólítom Önöket, hogy hathatósan végeztessék el városunkban a szúnyogírtást!

Köszönöm!

Gál György OLKT

forrás: OLKT

Leave a Reply 69 megnézve, 1 alkalommal mai nap |