< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Katasztófavédelem, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Nav, nébih, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Buza Zsolt baksi faluvezető és “zenekara” továbbra sem ismeri el és makacsul ellenáll, hogy a falujukban 18 éve jelen van a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál az EP média partnere!!!

| Mobile | RSS

Buza Zsolt baksi faluvezető és “zenekara” továbbra sem ismeri el és makacsul ellenáll, hogy a falujukban 18 éve jelen van a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál az EP média partnere!!!

Buza nem engedélyezi Dr.Faragó Péter jegyzőnek, hogy a fecsego.eu bármilyen bejelentését, valamint kérelmében eljárjon ami a lakosság érdekeit nagymértékben is képviseli: ez a megalázás magas baksi szokás- Ez a terror engedélyezése a képviselők gigantikus hibája ami Baks lealázása is egyben!Ez közel 12 éve van jelen, amióta Búza a “király”!

Folyamatosan nem kapunk tájékoztatókat, közleményeket, meghívókat, eltitkolják a rendezvényeket…stb!

Nem adják ki a képviselők sem Búza az elérhetőségeiket, nem tartanak fogadóórát sem: már erről nem is beszélve….(!)

Véleményem szerint szándékosan alázzák le az EP média partnerét, valamint Magyarországot s annak hivatalait és Csongrád-Csanád Megyét is! Gigantikus hátrányokat idéz elő ez a csökönyös, buta habitus….

Azzal dicsekszik Buza, hogy neki(k) politikus barátai vannak, továbbá egyházi személyekre hivatkozik, magas hivatali vezetőkre valamint a Fideszre!

A falujukat tették tönkre, porig alázták e- hozzáállásukkal míg a butaságaikkal a baksi családokat is egyben. A hibájukat -Buza evvel dicsekedett- bálakat kell szervezni és meghívni a delikvenseket..

Ez a félnótás gyerekes durcálkodás-viselkedés sikertelen mivel az országban a hivatalok már megismerték Buza képességeit…stb!!!

Többen jelezték: a hivatalok lassan elmaradoznak, mivel nekik is kényelmetlen már! Szeviép ügy…

oil

Leave a Reply 111 megnézve, 1 alkalommal mai nap |