< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Késsel rabolt 180 forintot egy éhező férfi Gödön

| Mobile | RSS

Késsel rabolt 180 forintot egy éhező férfi Gödön

Késsel rabolt 180 forintot egy éhező férfi Gödön

Zsemlét és kenőmájast vett a pénzből.

HARTA VIKTORTEGNAP, 21:02

„Pénzt vagy életet” felkiáltással fenyegetett meg egy 34 éves hajléktalan férfi egy horgászt a gödi Feneketlen-tónál a napokban, aki rokonlátogatásra érkezett a városba, pénze viszont elfogyott, ezért rablásra adta a fejét.

rendőrség tájékoztatása szerint az eset július 25-én délután történt. B. József a horgász háta mögé lépett, zöld nyelű bicskáját a nyakához tartotta, pénztárcát, mobilt követelt. A horgász összesen 180 forintot adott neki, József búcsúzóul megfenyegette, hogy ha megfordul, elvágja a torkát.

A HAJLÉKTALAN ELMENEKÜLT, ELREJTETTE A DZSEKIJÉT, NEHOGY KÉSŐBB FELISMERJÉK, MAJD BEMENT EGY KÖZELI BOLTBA, AHOL A RABOLT PÉNZBŐL HÁROM ZSEMLÉT ÉS EGY KENŐMÁJAST VETT.

Az éjszakát a szabad ég alatt töltötte, másnap átöltözött, a rabláskor viselt ruháját és a bicskát a Dunába dobta.

rablo-god

Fotó: police.hu

A rendőrök közben nagy erőkkel keresték a rablót. Július 27-én egy bokorból előkerült a dzseki, a közeli borozó tulaja pedig tudta, hogy ki viselte, így hamar meglett B. József.

KIHALLGATÁSÁN RÉSZLETES BEISMERŐ VALLOMÁST TETT, MAGYARÁZATA SZERINT NAGYON MEGBÁNTA TETTÉT, AMIRE AZ ÉHSÉG VITTE RÁ.

Ellene rablás megalapozott gynaúja miatt folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság, és letartóztatását is kezdeményezik.

fecsego.eu/röviden

Leave a Reply 117 megnézve, 1 alkalommal mai nap |