< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Sport, Szegedi Törvényszék / Blog article: Kétmillió euróra becsült román futballistát igazolt a felcsúti Puskás Akadémia, Magyarország legutáltabb csapata

| Mobile | RSS

Kétmillió euróra becsült román futballistát igazolt a felcsúti Puskás Akadémia, Magyarország legutáltabb csapata

– SZERZŐ: 168 ÓRA – FORRÁS: INDEX

A hatszoros román válogatott futballista, Alexandru Baluta a felcsúti Puskás Akadémia negyedik nyári új igazolása, írja az Index a klub honlapján megjelent hír alapján.

A 26 éves, szélsőként és támadó középpályásként is bevethető játékos a Ghica Popescu Akadémián nevelkedett. Két éve igazolt a cseh Slavia Prahához, ahol a 2018–2019-es szezonban cseh bajnok és kupagyőztes lett. Az elmúlt két évben 45 cseh bajnokin hét gólt és hét gólpasszt szerzett.

A Puskás Akadémia nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyit fizettek a játékosért. A Transfermarkt.de oldal mindenesetre kétmillió euróra becsüli Baluta értékét, hívta fel a figyelmet a portál.

Orbán Viktor falujának csapata Mészáros Lőrinc beszámolója szerint 10 millió euróból gazdálkodik.KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

2020. július 12.

Mészáros Lőrinc: 10 millió euróból gazdálkodik a Felcsút, sokat segítettek a tao-pénzek

Egy online szavazás szerint ezzel együtt is Magyarország legutáltabb csapata.KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

2020. június 2.

A felcsúti Puskás Akadémia Magyarország legutáltabb futballcsapata

fecsego.eu/168 óra

Leave a Reply 135 megnézve, 2 alkalommal mai nap |