< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Benzinkúton szült egy nő, majd a szemetesbe dobta a csecsemőt

| Mobile | RSS

Benzinkúton szült egy nő, majd a szemetesbe dobta a csecsemőt

2020-08-07 08:37:23

Benzinkúton szült egy nő, majd a szemetesbe dobta a csecsemőt

Egy elhagyott csecsemőt talált csütörtökön egy szatmárnémeti benzinkúton az egyik alkalmazott. A rendőrség azonnal nyomozásba kezdett, és rövid időn belül megtalálták az anyát.

A várandós nő bement a benzinkút vécéjébe, megszülte gyermekét, majd ott hagyta – közölték a szatmári rendőrök. Az újszülöttre egy alkalmazott talált rá, és értesítette a hatóságokat.

“Információim szerint a gyermek kórházban van. Életben van, stabilizálták az állapotát” – nyilatkozta Paula Gabor, a szatmárnémeti rendőrség szóvivője.

A helyi sajtó szerint a közel három kilós babát egy szemetesbe dobták, a töltőállomás alkalmazottja hallotta meg a sírását.

presasm.ro hírportál bírósági forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy sikerült azonosítani a gyermekét elhagyó anyát, egy 30 éves nőről személyében, aki autóbusszal utazott Németországból Botoșani-ba, és a petei határátkelőn lépett be az országba.

Miután gyermekét hátra hagyta, az anya visszaült az autóbuszra, nem sokkal később azonban rosszul lett, a sofőr pedig kihívta a mentősöket, akik észrevették, hogy a nő nem rég szült, és rájöttek a két esemény közti kapcsolatra.

A nőt a rendőrségre szállították kihallgatásra és bűnügyi kivizsgálást indítottak ellene.

(Digi24)

fecsego.eu/hírekkel.ma

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |