< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Tudomány/gazdaság / Blog article: NASA tudós tálalt ki a piramisok valódi eredetéről: irányjelzők voltak az ősi űrhajósok számára!

| Mobile | RSS

NASA tudós tálalt ki a piramisok valódi eredetéről: irányjelzők voltak az ősi űrhajósok számára!

A nagy Kheopsz-piramis az űrhajósok számára irányjelző tereppontként is szolgált – erősíti meg Maurice Chatelain, a NASA munkatársa, aki az Apollo űrhajók kommunikációs és adatfeldolgozó rendszereit kifejlesztette.

A piramist szabad szemmel nagyon nagy magasságból is jól lehet látni, és az űrben a radarképernyőn még annál is jóval messzebbről észlelhető, mert ferde oldalai merőlegesen verik vissza a radarsugarakat, ha a megközelítési szög a horizonthoz viszonyítva 38 fokosnál nagyobb.

Nem nehéz rájönni, hogy a csiszolt kőfelület […] nem más, mint radarjelvisszaverő eszköz. […]

-állítja a NASA tudósa.

A NASA háza táján kevés olyan szakember van, aki ki meri nyitn i a száját, és/vagy egyáltalán tud is konkrétumokról.

Időnként azonban előkerülnek az átlagnál nyitottabb elmék, akik látják azokat az összefüggéseket, amiket mások nem.

Maurice az ősi múltat tanulmányozva jutott a bizarr kvöetkeztetésre.

Azt ő is elismerte, hogy ez csak egy lehetőség, egy teória, de a jelenleg rendelkezésre álló bizonyítékok nem cáfolják, nem zárják ki a lehetségességét.

“Egy ilyen hatalmas radarvisszaverő valóban jelezhette az irányt a közeledő űrhajóknak, és valószínűleg már hosszú ideje épp ezt a célt szolgálja”

– fejtette ki.

“Tudjuk, hogy a piramist különböző színekkel be is festették, és ha a festékbe még fémszemcséket is kevertek, az felerősítette a lézer- vagy radarsugarak visszaverődését”

– tette hozzá.

Az egésznek ráadásul Bibliai és sumer vonatkozása is van.

Vagyis bizonyíték van arra, hogy egymástól térbe és időben eltérő “emlékezetek”ugyanarról írnak, számolnak be.

A Holman Bible Dictionary szerkesztői szerint a „Sínai” név a „fénylő”jelentésű szóból származik, az pedig valószínűleg Sin babilóniai isten nevéből.

Sin egyszerűen Nannar sémita neve volt, Nannar pedig Enlil elsőszülött fia, és Ur városának, Ábrahám szülőhelyének az uralkodója.

Néhány független kutató is felvetette, hogy a Sínai-hegy két csúcsán is állhattak valamikor hatalmas radarvisszaverők, melyek a leszálló pilótákat segítették a háromszögelésben.

Sin a Hold kaldeus neve is volt, és a sumerok erdet mítosza szerint Enki először a Holdon szerzett élő organizmusokat avagy „magot” az embereken végzett mutációs kísérleteihez…

Azt az anyagot gyűjtve össze, ami a Nibiru és a Tiamat összeütközése után megmaradt.

Már ha hiszünk a paleoasztronautika elméletekben, és abban, hogy az ősi múltban valóban más fajok génmanipulációs kísérletei által alakultunk ki.

fecsego.eu/kimondottigazságok.com

Leave a Reply 62 megnézve, 1 alkalommal mai nap |