< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Orbán kezdhet félni: az ország többsége elégedetlen a Fidesszel, Karácsonyt viszont kedvelik!

| Mobile | RSS

Orbán kezdhet félni: az ország többsége elégedetlen a Fidesszel, Karácsonyt viszont kedvelik!

Írta Oros Bence -2020-08-09 

Aggódhatnak a Fideszben, mivel egyre erősebb az emberek között a kormányváltó hangulat. A megkérdezettek 55 százaléka szerint nem mennek jól a dolgok az országban, a ellenzékiek 84 százaléka és a bizonytalanok többsége – 53 százaléka – érzi úgy, hogy Orbánnal és a Fidesszel rossz irányba tartunk – derült ki a Publicus Intézet által a Népszava megbízásából készített reprezentatív közvélemény-kutatásból.

AZ ELLENZÉKI TÁBORON BELÜL A LEGINKÁBB ELÉGEDETLENEK A DK ÉS A MOMENTUM HÍVEI,

93 és 92 százaléknyian. Ugyanakkor a Fidesszel szimpatizálók 89 százaléka úgy véli, hogy jó irányba halad az ország. A főváros új vezetése viszont határozottan szimpatikus az emberek számára. Bár a fideszes politikusok folyamatosan támadják a főpolgármestert, a felmérés szerint

A BUDAPESTIEK 56 SZÁZALÉKA ÚGY GONDOLJA, KARÁCSONY GERGELY JÓL TESZI A DOLGÁT.

S hogy ez nem csak a pártszimpátia miatt van így, azt jelzi, hogy a bizonytalan választók csaknem kétharmada is inkább pozitívan értékeli a főpolgármester teljesítményét. Ha most tartanák az önkormányzati választásokat, jó eséllyel ismét Karácsony Gergelyt választanák főpolgármesternek.
Mindez világosan jelzi, hogy bármit is állít a Fidesz propagandája, az országban erősödik a kormányváltó hangulat, az ellenzék pedig egyre több embert győz meg arról, hogy ami működik Budapesten, arra országosan is érdemes lesz szavazni 2022-ben. Minél többen tudnak erről, annál erősebb lehet sokak számára a remény…

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 57 megnézve, 1 alkalommal mai nap |