< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Irodalom, Közélet, Kultúra, Tudomány/gazdaság / Blog article: Sumer prófécia,és az emberiség vége a csillagokba kódolva: Nibiru-kód?

| Mobile | RSS

Sumer prófécia,és az emberiség vége a csillagokba kódolva: Nibiru-kód?


A Föld és így az emberiség vége tényleg egy hamarosan közelgő kozmikus találkozó lesz?

Valóra válhat a sumerok több ezer éves jóslata?

A Föld végzetével kapcsolatban rengeteg különféle indián és hopi legenda maradt fenn. Ám ennél jóval ősibb kultúrák is megjósolták a planéta halálát.

Azta vízválasztót, ami az emberi birodalom végét jelzi majd, és egyúttal a jelenleg ismet világ végét is.

Sokak szerint ez a végítélet lesz egyben Krisztus második eljövetele is, amikor a félelmetes bíró eljön ítélni élőket és holtakat.

A tudomány képviselői szerint azonban valami sokkal kézzelfoghatóbb, valami valósabb fogja megdönteni az emberi uralmat.

Mégpedig egy külső fenyegetés.

A csillagászok egyöntetű vélenéyne az, hogy ha az emberiség pusztulását külső fenygeetés okozza, akkor az egy a Földet eltaláló hatalmas égitest lesz.

Vagy egy nagyobb méretű aszteroida, vagy egy a Föld pályáját keresztező másik bolygó.

Az is elég lenne ez esetben, ha csak a közelünkben haladna el, a gravitációs mezejének ereje katasztrofális hatással lenne a világunkra.

A sumer kultúra több ezer évvel ezelőtt már írt egy olyan bolygóról, mely a Naprendszerünk része volt, és valószínűleg része lehet ma is, melyet Nibirunak hívtak.

Más néven marduk csillagaként is emlegették.

A legendáik szerint ezen az égitesten egy földönkívüli kultúra élt. A bolygójuk haldoklott, ezért eljöttek a Földre, megalkották az embert, hogy aranyat termeljenek ki a Föld mélyéből nagyüzemben.

A Föld aranytartalékának 95%-a akkor fogyott el, valójában a bolygónk tele lenne ma ezzel a nemesfémmel.

Az arany az Anunnakiknak kellett ahhoz, hogy azt kémiai úton a saját bolygójuk légkörébe juttassák, és így megmeneküljön a civilizációjuk.

Az ősi idegenek aztán tovább álltak, és nem tértek viszsa közénk, magára hagyták az emberiséget, ennek hosszú története van.

A bolygó nyomára azonban soha senki nem akadt rá a mdoenr csillagászati érában is, egészen néhány évvel ezelőttig.

Akkor vetődött először komolyabban fel, hogy a Kuiper övezetben mozgó objektumokra valami nagyobb égitest van hatással, ami csak egy bolygó lehet.

Ha így van, akkor a tudósok szerint több ezer év alatt kerüli meg a napot, és olyan pályán mozoghat, ami elkerülte a figyelmünket.

Ez sokakban felkeltette a kíváncsiságot: tényleg létezheta Nibiru? Az ősi sumer világvége mítoszok szereplője?

A sumer kultúra ugyanis kinyilatkoztatta az ősi írásokban: A Nibiru ütközni fog a Földdel, és elpusztítja az emberiséget.

Egyvalami egészen biztos: van valami a naprendszerünk peremén.

Egyes kutatók kiszámolták, hogy a pályája és a Naprendszert való megkerülése pontosan egybeeshet a Földön végbement nagy fajkihalásokkal.

Ez azért történhetett, mert a Kuiper övön áthaladva meghatározott periódusonként űrtörmeléket “lök” a Naprendszer belső területére, ahol a bolygónk is van. Egy ilyen pusztíthatta ki 65 millió évvel ezelőtt a dinoszauruszokat is.

Közvetett bizonyítékok állnak azonban egyelőre csak a rendelkezésünkre. Ezek azonban valamennyire egyeznek a Nibiru legendával,í gy akár még igaz is lehet.

Az mindenképpen érdekes ugyanis, hogy a sumerok és más népek, mint a maják honnan tudtad egy külső naprendszerben keringő bolygó létezéséről…

Amíg ezt az ellentmondást nem sikerül feloldania a mainstream régészetnek, addig sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem lehet egyértelműen azt, hogy mi történt az emberiséggel és a földönkívüliekkel a múltban, akik meglátogatták világunkat.

fecsego.eu/kimondottigazságok

Leave a Reply 73 megnézve, 1 alkalommal mai nap |