< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Szabad Városok: 36 településvezetővel tárgyalt Karácsony Gergely hétfőn

| Mobile | RSS

Szabad Városok: 36 településvezetővel tárgyalt Karácsony Gergely hétfőn

Szabad Városok: 36 településvezetővel tárgyalt Karácsony Gergely hétfőn

A találkozó megerősítette, hogy csak együtt tudunk hatékonyan fellépni a kormány önkormányzatokat sújtó lépéseivel szemben – írta a főpolgármester közösségi oldalán.

Vendégeket fogadtunk ma a Városházán – írta meg közösségi oldalán Karácsony Gergely zöld főpolgármester. Folytatta: a szabad városok polgármesterei látogattak el hozzánk, mintegy 36 településvezető vagy alpolgármester.

Sokszínű csapat: baloldaliak, jobboldaliak, liberálisok, zöldek, függetlenek. Mégis sokkal több az, ami összeköt bennünket, mint ami elválaszt.

Karácsony Gergely szerint az októberi választás óta a szövetség sok ügyben lépett fel közösen, sokszor egyeztettek, és ami még fontosabb, hogy rengeteget tanulhattak egymástól.

A budapesti emberek és az ország érdekében dolgozó főpolgármester szerint az újabb személyes találkozó megerősítette azt a meggyőződését, hogy csak együtt lehet hatékonyan fellépni az Orbán-kormány önkormányzatokat sújtó brutális megszorításaival szemben.

fecsego.eu/ezalényeg

Leave a Reply 163 megnézve, 1 alkalommal mai nap |