| Mobile | RSS

Hallod haver, figyusz bent voltam a Kisteleki Járási hivatalban

Már megint iszol, csak lötykölsz, Te haver habzik a szád.

Képzeld el a Szalai Gabi megvárattatott 33 percig, ott ültem az irodája előtt. Egy fontos kérdésben nem tudtam állást foglalni.

Haver figyusz eldültél, nem vetted észre.

A fogyasztóvédelem kiemelten fontos Magyarországnak azt gondolom, erről tájékoztatta Orbán Viktor Miniszterelnök Úr a magyarokat!

Hallod haver jól mondom… vegyél már egy felest!

Képzeld el haver, nyájas mosollyal lépett ki az irodájából a fenséges asszony. A mosolyában csak a kőkemény lenézés, megalázásom kezdődött el. Tudod arra gondoltam, hogy ez a műbalhé a kedvessége…a lelki szegénység tükörképe, valamint a tudás nem csillant a szeméből

Hallod haver suttogott és azt mondta: – Ő semmiben nem tud támogatni…

  • Talán fél kedves Gabriella csak kérdeztem hangosan! Hátrébb lépett pislogva!

Haver Te mit tettél volna a helyemben.

A mosolya számomra egy késdöfést jelentett. Bármit kérdeztem semmire nem mert válaszolni, csak vigyorgott, hisz látszott az arcán a belső félelem, a remegés, hisz parancsot teljesit a válaszadásban. Ám kinek a parancsára!?!?!

Hallod haver minek ez a járási hivattal ha semmiben nem lehet itézkedni:- ezt a jogkört elvette tőle a Kormányhivatal… a kérdés csak annyi;- miért?

Látod haver, addig ugrálsz mig a béka segge alá merülsz. Csak mondom… vigyázz, ha esik az eső.

Képzeld el haver, én még azt tanultam az újságirói képzésen, az a jó ha téged kitüntettnek persona non grate cimmel. Ezt mindenhol elismeri a szakma!!

Ezt az elismerést már minden Csongrád-Csanád Megyei hivataloktól, pl, Rendőrség, NAV, Kormányhivatal, Katasztrófavédelem…stb megkaptam!!!

Ezt tudod mit jelent haver, FÉLNEK TŐLED ! Az igazság melletted van…

Vegyél már egy felest, látod, hogy szenvedek…Képzeld el haver;-

Még Orbán Viktor is elégedett a munkámmal ,mert szókimondó vagyok, s lemerem irni a véleményemet.- tudod haver, itt Ópusztaszeren dicsért meg szóban minden politikus és a vendégei előtt az újságirói munkámért

Látod haver, nem én szenvedek hanem azok, akik mindenáron be akarnak tartani nekem, hogy ne tudjam segiteni a Miniszterelnök Urat! Ám hamarosan eljön a váltás ideje!

Oláh-István László kormánypárti újságiró
a www. fecsego.eu nemzetközi hirportál az EP média partnere

Leave a Reply 152 megnézve, 3 alkalommal mai nap |