< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, HITA, Közélet, Kultúra, Rendőrségi hírek / Blog article: Fegyveres nő rabolt ki két fiatalt Marcali belvárosában

| Mobile | RSS

Fegyveres nő rabolt ki két fiatalt Marcali belvárosában

Kolontár Krisztián

Kolontár Krisztiánújságíró.

Kiraboltak két fiatalt szerdán eset kilenckor Marcali belvárosában. Egy nő fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetett őket, majd a náluk lévő értékeik átadására szólította fel őket. A nő elmenekült a pénzük megszerzése után.

A rendőrök a helyszínen végzett adatgyűjtés során, a térfigyelő- és biztonsági kamerák felvételeit felhasználva rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Terrorelhárítási Központ bevetési szakemberei órákon belül elfogtak és előállítottak a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra. A 32 éves helyi nőnél tartott házkutatás során a pénz és az elkövetéskor használt air soft pisztoly is előkerült, amely megtévesztésre alkalmas módon hasonlított éles lőfegyverre.

A nyomozók H. Zsanettet fegyveresen elkövetett rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. A tettes a vallomása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

fecsego.eu/hír24.hu

Leave a Reply 79 megnézve, 2 alkalommal mai nap |