| Mobile | RSS

Szörnyetegeket rejteget a Fidesz: újabb kormánypárti pedofil bukott le

Szörnyetegeket rejteget a Fidesz: újabb kormánypárti pedofil bukott le

Rejtett kamerák, gyermekmolesztálás és internetes pedofília. Ezek mind Fohsz Tivadar egykori fideszes alpolgármester bűnlajstromáról valók. Nevelt lánya vallomást tett, a házkutatás során bizonyítékok tömegét foglalták le, a pedofilt viszont egyelőre védi az pártállam.

2018 nyarán egy fiatal lány hangfelvételeket, fotókat, leveleket és videókat tartalmazó pendrive-ot vitt be a rendőrségre. Ezek, valamint a lány vallomása bizonyítékként szolgált a későbbi házkutatáshoz és kihallgatáshoz.

A gyanúsított Fohsz Tivadar XVII. kerületi volt fideszes alpolgármester.

Nevelt lányát a vallomás és a tárgyi bizonyítékok szerint, 11 éves korától kezdve folyamatosan molesztálta.

Fohsz Tivadar 2002-ben lett önkormányzati képviselő, és ekkoriban ismerkedett meg későbbi feleségével. A nőnek korábbi kapcsolatából volt egy négy-öt éves kislánya. Mivel édesapjával ritkán találkozott, számára Fohsz egy igazi apafigura lett.

“Nagyon szerettem és nagyon megbíztam benne” – mondta később a nyomozóknak a lány.

Tanúvallomásában arról is beszélt, hogy Fohsz gyakran volt a lakásban meztelenül, és ezt a család többi tagja számára is természetessé tette. Feleségével és nevelt lányával gyakran együtt is aludtak hármasban. De csak 2007 februárjától durvultak el igazán a dolgok.Nevelőlánya vallomása szerint ekkor kezdte el nevelőapja szexuálisan molesztálni őt. Mindössze 11 éves volt, amikor többször is előfordult, hogy éjszaka arra ébredt, hogy Fohsz Tivadar a nemi szervét fogdossa. Amikor ezt az anyjának is megemlítette, az egykori alpolgármester tagadta a dolgot. Szerinte a lány érése és hormonjai okozták ezeket a “vágyakat”, ráadásul megsértődött, hogy pedofíliával vádolták.

Fohsz ezért “megbocsátott” nevelt lányának, de megmondta, hogy ez többet nem fordulhat elő. Valószínűleg az árulkodásra gondolt, mert a molesztálás később is folytatódott.

Ezek után a lány nem mert szólni senkinek, mivel saját édesanyja sem hitt neki. Ebben közrejátszhat az, hogy Fohsz folyamatosan lelki terrorban tartotta az egész családot, hogy a pedofil igényeit zavartalanul elégíthesse ki.A testi erőszaknál nem áll meg az eset, a vallomás szerint ugyanis a gyanúsított több kamuprofilt is készített az interneten. Ezeken keresztül próbált meg nevelt lányától és más kiskorúaktól meztelen képeket kérni. A kamuprofilokon keresztül azt is el akarta hitetni a lánnyal, hogy a családon belüli szexuális közösülés normális, és egészséges, ha a szülők az érett dolgokra tanítják a gyerekeket.

Ezt két éven keresztül folytatta, míg végül nevelt lánya rájött, hogy az üzenetek Fohsz laptopjáról érkeznek.

Ezt már az anyja is elhitte neki. Fohsz Tivadar azonban azzal védekezett, hogy csak jobban meg akarta ismerni a nevelt lányát. Az üzenetek pedofil tartalmáról nem beszélt.

A Fidesz keresztény értékekről prédikál, miközben nem egy pedofil bújkált a soraikban.

A fideszes később a molesztálást is beismerte, igaz csak nevelt lányának. 2011-ben egy buliba akart elmenni, azonban nevelőapja nem engedte őt. Szerinte ott majd idősebb férfiak fognak próbálkozni nála, és ők csak ki akarják kihasználni. Amikor a lány szembesítette, hogy Fohsz már korábban megtette ezt, az alpolgármester állítólag csak ennyit válaszolt:

“Nem használta ki, de vele bármit meg lehetett tenni és ő úgysem reagált rá. És hogy ő (nevelt lánya) is élvezte az egészet.”

Ez tipikus pedofil-taktika, gyakran próbálják meg elhitetni az áldozataikkal, hogy az egészet ők akarták.

Fohsz egyébként rejtett kamerákat is felszerelt a házban, ezeken keresztül kukkolta a családot fürdés és átöltözés közben. Az ügy ekkor került először napvilágra, nevelt lánya ugyanis emiatt feljelentést tett. Ekkor gyűjtötte össze a tengernyi bizonyítékot is a fideszes alpolgármester gépéről, hogy a házkutatásnak legyen alapja

De a rendőrök súgtak Fohsznak, mielőtt házkutatást tartottak. Igaz, így is bőven elég bizonyítékot fedeztek fel, de ki tudja, mit rejtegethet még ez a pedofil?

Több hírportál is írt erről, de az ügy valahogy feledésbe merült. Hasonlóan Kaleta Gábor pedofil fideszes nagykövethez, Fohsz gyorsan eltűnt a közéletből. Szinte senki nem tudta miért, az ellenzék is csak egy kisebb bírósági ügyről hallott. Persze a valódi ok a pedofil lebukása volt és az ebből kirobbant nyomozás.De hogy maradhatott árnyékban ilyen sokáig? Máskor kevesebb bizonyíték alapján is országos botrányt kavarna egy ilyen gusztustalan ügy.

A Fidesz megint megvédett egy pedofilt, pedig állítólag a családot és a keresztény erkölcsöt tartják a legfontosabbnak.

Fohsz szemérem elleni erőszakkal lett meggyanúsítva, de ez ellen panasszal élt, ugyanis ez a bűncselekmény 10 év után elévül. Ezt pedig a Fidesz által kibelezett bíróság jóváhagyta. Igaz, hogy az áldozatok életük végéig hordozzák a sebeket, de a bűnösöket mindössze 10 év után futni hagyják. Nem véletlenül akarja a Jobbik ezt a törvényt átdolgozni.

Szerencsére nem évült el a tiltott pornográf felvételek birtoklása, amiből a rejtett kamerákon keresztül rengeteg volt neki. Emiatt az egykori alpolgármester továbbra is gyanúsított. Az ügy azonban továbbra sem jut el vádemelésig, az ügyészség ugyanis állandóan visszaküldi az aktát további elemzésre. Minden erejükkel azon vannak, hogy tisztára mossanak még egy pedofilt.

Hihetetlen, milyen szintű védelmet élveznek a Fidesz söpredékei. Egyre gyalázatosabb bűnöket követnek el a párttagok, Orbán mégis bevédi őket.

Az ügy azonban nem marad a határokon belül. A horvát ügyészség ugyanis vádat emelt Fohsz Tivadar ellen. Egy horvátországi nyaralás alatt Fohsz Tivadar meztelen képeket készített a nevelt lánya mellett több kiskorúról is. Egy normális országban kiállnak a pedofília áldozataiért, az elkövetőket pedig megbüntetik.

Az ügy érintettjei nem kívántak nyilatkozni, Fohsz pedig azt állítja, teljes mértékben ártatlan. Kaleta is ezt mondta, pedig nála csak fotókat találtak.

A volt alpolgármestert azonban a vád szerint egy aktív pedofil és szexuális ragadozó!

fecsego.eu/ezalényeg

Leave a Reply 65 megnézve, 1 alkalommal mai nap |