< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Szanyi Kapitány: korrupt és élősködő az MSZP vezetése

| Mobile | RSS

Szanyi Kapitány: korrupt és élősködő az MSZP vezetése


– Az egykoron baloldalinak hitt szocialista pártban immár vezetői törekvés lett a baloldaliság üldözése – összegezte az MSZP tisztújító kongresszusa körüli botrányokat Szanyi Tibor pártja, az Iszomm. Mindeközben az Állami Számvevőszék közölte, hogy szabálytalanul működött az MSZP pártalapítványa.

„Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (Iszomm) szolidáris az MSZP mindazon tagjaival, akik az utóbbi években a teljesen elkorrumpálódott országos vezetőik kishatalmi görcseinek áldozataivá váltak” – írta közleményében a Szanyi Tibor vezette párt. Eszerint az Iszomm sajnálattal állapítja meg, hogy „a baloldaliság üldözése túlfutott a kormánypropagandán, s az egykoron baloldalinak hitt szocialista pártban is immár vezetői törekvés lett”.

„Álláspontunk szerint egy normális baloldali pártban legfeljebb szomorú kivétel lehet egyes tagok, alapszervezetek, netán megyei szervezetek kizárása, illetve feloszlatása. Az MSZP-ben viszont az őszinte szó ma már statáriá­lis megtorlást vált ki a tagság nyakán élősködő vezetők részéről” – írták Szanyiék, hangoztatva, hogy felelősséget vállalnak a baloldali értékrendű emberek, párttagok emberi, politikai sorsa iránt.

„Ha az MSZP országos vezetői pártjuk eltorzításával és közelgő eltűnésével kívánják szolgálni a Fidesz és a NER érdekeit, az nyilván az ő felelősségük, mindazonáltal a közösséghívő, baloldali értékrendű és érzelmű emberek falhoz állítása az Iszomm számára politikai kérdés” – zárult Szanyi Tiborék közleménye.

Forrás: Magyar Nemzet

fecsego.eu/vadhajtás

Leave a Reply 50 megnézve, 1 alkalommal mai nap |