< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Lehet, hogy Gyurcsánynál a kényszeres hazudozás valós élménnyé vált? – Mitománia és üresség a balliberális oldalon (Karantén-vlog)

| Mobile | RSS

Lehet, hogy Gyurcsánynál a kényszeres hazudozás valós élménnyé vált? – Mitománia és üresség a balliberális oldalon (Karantén-vlog)

Az e heti Karantén sem maradt muníció nélkül, hiszen a színművészetisek egyetemfoglalása és tüntetése megihlette a PestiSrácok.hu csapatát is, akik a helyszínen tudták meg, hogy a tüntetők egy részének arról sincs fogalma, hogy pontosan mi ellen demonstrál. Egy dolog azonban biztos: a hibás Orbán. Már az is felvet néhány aprócska kérdést, hogy ebben a fene nagy diktatúrában hogyan foglalhatnak egyetemet, tüntethetnek, hiszen az elnyomó rendszerek sajátja, hogy ezt csak úgy nem hagyja, hanem szétcsap köztük. Itt erről szó sincs, de az is kiderül, hogy valaki úgy is tudja szidni Vidnyánszkyt, hogy nem is tudja, mi lehet a bűne. Hihetetlen, de Gyurcsány Ferenc szemrebbenés nélkül képes beszélni mások múltbeli bűneiről úgy, hogy eszébe sem jut a saját múltja, egyfajta bíróként beállítva magát. Ezzel több probléma is lehet: vagy teljesen erkölcstelen és hazug, és nemcsak a saját híveit, hanem az egész országot hülyének nézi, vagy tényleg mitomániás, azaz olyan beteges hazudozó, akinek teljesen lételemévé vált az alternatív valóság, esetleg a kettő elegye. Az viszont egyértelmű, hogy ez az ember, az ország tönkretevője, a 2010 előtti csőd és káosz nagymestere most a szanaszét szabdalt ellenzék vezérürüje; itt tartanak jelenleg a balliberális oldalon. Az emberi hülyeség többször megihleti a Karantént, ahogy most is beszámolunk arról, hogy Amerikában diákok között tartottak egy felmérést, amelyben a demokrata Joe Bidenhez kötöttek néhány ötletet, amelyeket nagy örömmel hallgattak a diákok és helyeseltek. A kísérlet végén azonban szóltak nekik a felmérést végzők, hogy ezek az ötletek valójában Donald Trumptól származnak. Ekkor már nem is voltak olyan nyerők ezek az ötletek. A mitománia és agyatlanság újabb követőket állított maga mellé, így a volt indexes Munk Veronikát, aki a semmiből véletlenül létrejövő új baloldali hírportál, a Telex egyik alapítója. Munk szerint az Index a közszolgálatiság vezérhajója is volt, az ATV műsorvezetője pedig önmagukat függetlennek és objektívnak állította be a szürreális beszélgetésben. Végül a Karantén foglalkozik Karácsony Gergely újabb be nem váltott ígéretével is. Nézzék meg videónkat!

A videót készítette: Szabó Gergő és Ragács András

fecsego.eu/PestiSrácok

Leave a Reply 97 megnézve, 1 alkalommal mai nap |